0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Szukałem coś takiego czystego bez zbędnych bajerów.Proszę napisz czy dało by się zrobić zamiast SPB - Manile lub może jakiś cab z Manilą dodatkowo do wyboru.
Myślałeś może o alternatywnej wersji z Titanium
gdzie ta karuzela siedzi?? szukam i szukam i lipa, i jak zrobic taki duzy zegar ??
Po pobraniu i podczas rozpakowania wyskakuje błąd Niewłaściwe lub uszkodzone informacje autentyczności.Możesz wstawić na szybsze serwery bo z tego to się ściąga 1.30godz
Cytat: gs300 w Styczeń 02, 2010, 15:49:08gdzie ta karuzela siedzi?? szukam i szukam i lipa, i jak zrobic taki duzy zegar ??Jak jeszcze nie wiesz to prosze:http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/mobileshell/Kupisz sobie, zainstalujesz i będziesz miał "karuzele". No chyba że znasz inne metody Niestety to nie jest free dlatego w romie nie może się znaleść.
...Cały czas ten sam błąd nie wiem czy to coś u mnie nie tak? "Niewłaściwe lub uszkodzone informacje autentyczności"...
...Czy u Ciebie w Ustawienia\Osobisty\Telefon w pierwszych trzech zakładkach ustawienia są wyświetlane małą czcionką, a od czwartej już zauważalnie większą? "Telefon" podałem jako przykład ponieważ ta różnica w rozmiarze czcionki występuje również w innych ustawieniach...