Witam. Najsampierw chciałem pogratulować autorowi ROMa.
Całkiem niedawno przesiadłem się z Raphaela, na którym miałem ROM Energy, na Topaza. Najpierw zacząłem zabawę z ROMami Energy, różnymi innymi a ostatnio skończyłem na WhiteTIGER. Generalnie jestem bardzo zadowolony. Mam obecnie wersję 2.5_PREMIUM_M.
Jednakże mam też kilka uwag:
1. MyPhone jest w starszej wersji (po instalacji ROMu i próbie pobrania informacji przez MyPhone, program ten zażądał aktualizacji do nowszej wersji).
2. Zniknęła zakładka dokumenty w Manili (szczerze mówiąc dla mnie była przydatna).
3. Przy tworzeniu nowej pozycji na zakładce Footprints dostaję komunikat: Nie można inicjalizować aparatu cyfrowego. Niepowodzenie konfigurowania urządzenia aparatu cyfrowego.
4. W poprzednich romach przy przykładaniu telefonu do ucha wygaszał się ekran a przy oddalaniu ponownie się włączał ekran. Obecnie cały czas mam ekran zapalony.
Cieszę się bardzo, że wrócił Panel akcji.
Co do SMS u mnie ten problem nie występuje (telefon wydaje dźwięk i krótko wibruje).
Mam jeszcze kilka pytań do twórcy (do architekta jakby to powiedzieli w Matrixie

):
1. Czy przewidujesz wrzucenie do ROMu programu Cyberon Voice Speed Dial (tak jak jest to w ROMie Billego).
2. Wydawało mi się że w jednej z wcześniejszych wersji tego ROMu w M była zakładka Facebooka. Jest szansa by pojawiła się znowu?
3. Nie myślałeś może o wrzuceniu do ROMu programu SecondToday?
Podsumowując świetna robota

I jeszcze ogólne pytanko (nie tyczące się bezpośrednio ROMu). Informatyk w jednej z zaprzyjaźnionych firm stwierdził (nie wiem czy nie robił sobie hec), że ponoć ktoś napisał zakładkę do Manili, w której można umieszczać programy które standardowo umieszczają się na Today'u (np PhoneWeaver itp). Czy słyszał ktoś o czymś takim, bo ja nic takiego nie znalazłem (nawet na XDA)