Witam
Na początek pochwały: ROM jest świetny, szybki, stabilny, ma co potrzebne, a nie jest przeładowany. Wielki + dla Ciebie.

Ale żeby nie było tak różowo znalazłem trochę spraw do poprawy:
- Zakładka dokumenty wydaje się nie działać.
- Manager zadań, ten podstawowy z prawego górnego rogu czasem zaraz po włączeniu samoczynnie się wyłącza. Co ciekawe czasem działa poprawnie.
- Pozycja Alarmy i MSAlarms z menu start nie działają, po uruchomieniu częstują mnie komunikatem, że brak pamięci programów, mimo że jest jej kilkadziesiąt mega.
- Co mi osobiście najbardziej przeszkadza: Wifi nie łączy się ponownie po wyprowadzeniu z uśpienia, mimo że przed uśpieniem było połączone. Trochę to niewygodne.
- Opera domyślnie nie obsługuje obracania ekranu, trzeba samemu włączyć, a z tego chyba każdy korzysta
- Formatowanie kart nie działa, mówi mi że karta uległa uszkodzeniu i nie można jej formatować, karta oczywiście działa (microSDHC 8GB)
Dodam, że trochę się bawiłem telefonem, więc może którąś z tych dolegliwości sam niechcący wywołałem, jeśli u Cienie nie występują, to daj znać, spróbuję restartu lub ponownego wgrania romu.
To chyba tyle. Tylko nie zniechęcaj się moim marudzeniem, jak powiedziałem ROM mi się bardzo podoba.
Pozdrawiam i powodzenia w dalszej pracy.