Zakup TT Go 910

• 4 Odpowiedzi
  • 838 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline baton

• **
  • 190
  • Sprzęt: HTC TyTN , Nokia N73 , Palmax
Zakup TT Go 910
« dnia: Luty 06, 2007, 22:10:07 »
To sie pochwale, a co  :O~
Jutro w Vobisie odbieram 910 wraz z dodatkowym futeralem (taka maja promocje). Cena brutto: 2149PLN wiec chyba nie jest tak zle...

Pierwszy test juz w sobote: Jade na narty do Wloch (Alleghe)

Zastanawiam sie czy nalezy od razu po zakupie updatowac soft (mapy?) czy tez mozna sie z tym poki co wstrzymac...

Do tej pory korzystalem z Automapy XL. Testowalem rowniez iGo Europe 2006 ... czas na TomToma... mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie...  :surprised:

Mozna mnie jeszcze zniechecic do zakupu...  ;)

*

Offline sierek

• 568
  • Sprzęt: OnePlus9, Surface Pro 7
Zakup TT Go 910
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 07, 2007, 11:27:00 »
Byłem w zeszłym roku z mapami TT koło Aleghe, dokładnie w Pecol (Zoldo Alto). Włoskie drogi w TT są bardzo dobre. Jedynie może Ci grozić lekka dezaktualizacja map autostrady od Wenecji w górę (o ile jedziesz autostradą, nie skrótem przez góry i Włosi wreszcie coś dobudowali).
Po drodze nie było żadnych większych zmian (przez Czechy, Wiedeń). IMHO update nie jest potrzebny, zresztą mapy pewnie będziesz miał najnowsze.

PS.
Pozdrów Aleghe ode mnie i cała trasę Sella Ronde :)

*

Offline baton

• **
  • 190
Zakup TT Go 910
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 07, 2007, 16:56:59 »
Pozdrów Aleghe ode mnie i cała trasę Sella Ronde

Masz jak w banku!  :proud:

Uzupelnieni: TT juz zakupiony. Torby poki co nie ma  :]  Sprzedali mi tez badziewna folie ochronna, ktora nie pasuje na 4 calowy wyswietlacz ... testy rozpoczete...

*

Offline baton

• **
  • 190
Zakup TT Go 910
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 17, 2007, 20:06:42 »
Pierwsze wrazenia na goraco:

- TT beznadziejnie prowadzi przez Wieden (tam i z powrotem). Zamiast jechac obwodnica, zwiedzamy prawie samo centrum, w ktorym zreszta gubi sie...

- Zaraz przed Cieszynem 'biale' plamy, a chyba nie jest to nowa droga (od Frydka)...

Zastanawiam sie czy rzeczywiscie mam zainstalowane najnowsze mapy - jak to sprawdzic?

Civetta:

Zakup TT Go 910
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 20, 2007, 22:11:48 »
Wersję mapy możesz poszukać w menu - jest ikonka pt. "pokaż wersję".
Z tego co pamiętam - mapa Polski w tt 910 nie jest najnowszą dostępną z tomtoma ... chyba to jest 27% pokrycia, podczas, gdy maksimum oferowane przez TomToma w innych mapach wynosi obecnie 34% ... stąd może te braki ... niby tylko 7%, ale faktycznie są to spore różnice.