A gdzie konktretnie to zmienic, bo ja narazie robie tak, biore planowanie zaawansowane -> wybieram start, koniec -> pozniej biore pokaz mape (wyswietla mi sie ta mapka z trasa -> biore znajdz (wybieram sobie jakas miejscowosc-> kiedy mi sie znajdzie na mapie to klikam ta taka niebieska konieczynke i tam jest wybierz przez. I jak pozniej powtarzam ta czynnosc to poprzedni punkt mi sie kasuje a ustawia nowy.
Czyli mowicie ze nie mozna sobie poustawiac takich punktow jak w np automapie?

Choc to jest dla mnie troche dziwne bo teoretycznie pisze na tej zoltej fladze symbolisujacej punk posredni "1" wiec moze jednak da sie jakos ustawic jeszcze kilka posrednich?
Jeszcze jedno pytanie, czy jesli mam zainstalowana mape PL SK HU CZ i glowne drogi europy, to czy istnieje taki poi aby byly powyzsze radary zaznaczone, czy aby zainstalowac odpowiednie poi to musze miec mape dla danego panstwa??? I jeszcze jedno pytanko czy jesli sciagne sobie taki plik poi z radarami np dla Wloch to podmieniam go z obecnym tam plikiem poi.* , a co zrobic aby nie utracic zawartych tam danych dotyczacych np sklepow, barow czy stacji benzynowych.
Z gory dzieki za odpowiedz.