tt6 bardzo wolno z sd brak miejsca w Program Files

• 2 Odpowiedzi
  • 852 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Paweł Kordys

• 13
  • Sprzęt: Medion 7200 MDPPC 100
tt6 bardzo wolno z sd brak miejsca w Program Files
« dnia: Sierpień 09, 2007, 03:47:58 »
Witam,

Problem jest taki. z karty sd tom tom chodzi straszliwie powolnie, dochodzę do ekranu ustawiania adresu domowego (pierwsze uruchomienie) i zwalnia przeraźliwie, przeniosłem go do "program files" i chodzi super.... ale nie mam tam tyle miejsca żeby przenieść katalog 'voices" no i przy wyborze głosów oczywiście nie widzi nic... Jest jakiś sposób żeby aplikacja była w program files a voicy juz na karcie? No bo tak to co????..... 329 zł w plecy? help.

pzdr,
Komunikator: Jabber, login pawel.kordys na serwerku jabberpl.org

*

Offline Krzysztof.em

• 38
Odp: tt6 bardzo wolno z sd brak miejsca w Program Files
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 09, 2007, 07:11:19 »
Witam,

Problem jest taki. z karty sd tom tom chodzi straszliwie powolnie, dochodzę do ekranu ustawiania adresu domowego (pierwsze uruchomienie) i zwalnia przeraźliwie, przeniosłem go do "program files" i chodzi super.... ale nie mam tam tyle miejsca żeby przenieść katalog 'voices" no i przy wyborze głosów oczywiście nie widzi nic... Jest jakiś sposób żeby aplikacja była w program files a voicy juz na karcie? No bo tak to co????..... 329 zł w plecy? help.

pzdr,

Nie rozumiem gdzie widzisz problem? Przecież zawsze możesz zrobić porządek w systemie i zwolnić miejsce na nowe aplikacje.

*

Offline Paweł Kordys

• 13
  • Sprzęt: Medion 7200 MDPPC 100
Odp: tt6 bardzo wolno z sd brak miejsca w Program Files
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 09, 2007, 11:20:50 »
Nie bałdzo :-( "Program Files" jest w RAMie a tam z założenia jest wolne max 32Mb
Komunikator: Jabber, login pawel.kordys na serwerku jabberpl.org