TT one navigator 6- problem z mapami

• 7 Odpowiedzi
  • 1134 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

TT one navigator 6- problem z mapami
« dnia: Lipiec 08, 2007, 18:21:13 »
Witam
Mam problem z przełączaniem map. Za każdym razem, kiedy wybieram się za granice musze przełączać mapy z polski na Western Europę .Szukałem w ustawieniach opcji automatycznego przełączania map i nie mogę znaleźć. Pare tygodni temu jechałem innym autem gdzie tez był TT one i tam mapy przełączały się automatycznie. ???
Pozdrawiam.

*

Offline kaka

• *
  • 50
Odp: TT one navigator 6- problem z mapami
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 08, 2007, 18:31:01 »
Pewnie masz mapy Polski bez głównych dróg Europy/Major Roads/.U mnie wszystko się przełącza automatycznie.

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 08, 2007, 20:25:41 »
Jest możliwość doinstalowania brakującego składnika. ??? Mam 2 płyty instalacyjne, ale na jednej SA tylko glosy na 2 western eu.

*

Offline sierek

• 568
  • Sprzęt: OnePlus9, Surface Pro 7
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 09, 2007, 13:10:41 »
Zarejestruj się i zainstaluj TomTom HOME. Tam będziesz miał mozliwość ściągnięcia polskich głosów.

O jakim przełączaniu mówicie? W TT nie ma automatycznego przełączania map. Są tylko mapy w wersji plus, które zawierają poza danym obszarem główne drogi Europy.

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 12, 2007, 11:59:30 »
W takim razie czy idzie pobrać i zainstalować mapy wersji plus??? Próbowałem cos zdziałać poprzez TT home, ale wyskakuje komunikat ze nie mogę zainstalować danej aplikacji na moim urządzeniu

*

Offline sierek

• 568
  • Sprzęt: OnePlus9, Surface Pro 7
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 12, 2007, 13:21:27 »
A jakie masz urządzenie? TTHome instaluje się na PC.

« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 13, 2007, 01:29:45 »
Moje urządzenie to TT one new edytion. Mam zainstalowane na swoim PC TThome. Kiedy nacisnę zakładkę aktualizacje, zaznaczając wczesniej, co chce aktualizować wyskakuje komunikat brak aktualizacji.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2007, 01:31:48 wysłana przez biba24 »

*

Offline emisiu

• Ekspert AutoMapa
  • 2362
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 13, 2007, 09:55:23 »
Moje urządzenie to TT one new edytion. Mam zainstalowane na swoim PC TThome. Kiedy nacisnę zakładkę aktualizacje, zaznaczając wczesniej, co chce aktualizować wyskakuje komunikat brak aktualizacji.

Bo masz aktualną wersję i nie ma się co zaktualizować.