witam, ostatnio zauwazyłem pewien problem i chciałbym zasięgnąć informacji czy ktoś miał takie objawy i może poznał ich przyczynę.
TT Mobile wersja 5.2, sterownik gps v1.20 na Nokia 6630
Od czasu do czasu podczas uruchamiania program nie widzi gps'u (nokia ld-3w) a przebieg wypadków ma się następująco... włączam tt, pyta czy włączyć bluetooth, daje że "tak" aplikacja się włącza a na ekranie u dołu pisze że nie ma urządzenia gps. po kilku minutach czekania wchodze do ustawień i prubuję ręcznie włączyć gps. po wybraniu urządzenia(inny odbiornik gps oparty na bluetooth) i naciśnięciu wybierz, program się zawiesza:( zdarza się tak od czasu do czasu, czasem wszystko jest ok i gps się włącza automagicznie.
Ostatnio zdarza się tez że podczas nawigacji lektor sie "zacina / skacze". Mam na myśli że aplikacja się nie wyrabia, tak jak by potrzebowała większej mocy obliczniowej a nic nie jest włączone oprocz tt.
Dodałem ostatnio koło 5-10 poi z automapy, włączyłem powiadamianie dzwiękowe dla 3 POI i zainstalowałem MapViewGps. Co może być przyczyną moich problemów? z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam