Witam. Od ponad roku jestem posiadaczem TT 930T. Wcześniej był GO 510. I o ile z działania wcześniejszego modelu byłem bardzo zadowolony to aktualnie posiadany niestety mnie nie zachwyca. Prócz takich klocków jak poprowadzenie mnie na trasie Głogów - Bydgoszcz (nie napiszę gdzie dokładnie bo to było jakiś rok temu) drogami prawie że gruntowymi, można powiedzieć skrót rowerowy. Podobnie zresztą trasę Głogów - Olszyna pokonałem przez najgorsze (zapewne jednak najszybsze w/g urządzenia) drogi od wioski do wioski zamiast trasą Żagań, Żary. Takie rzeczy to przy GO510 miejsca nie miały ani razu, a zawsze zaznaczam mu trasy najszybsze a nie najkrótsze. Było to jeszcze na pierwszej fabrycznej mapie o numerze 800. No ale przeboleję to jakoś, może nowe mapy coś dobrego przyniosły. Za jakiś czas po testuję. Póki co jednak mieszkam w UK i bardzo brakuje mi w tym modelu pełnych postcodów czyli kodów pocztowych w/g których mogę sobie wyznaczyć trasę, co znacznie czasami ułatwia szybkie planowanie. W 930T jest opcja wyboru miejsca docelowego jako kodu pocztowego ale możliwe jest tylko podanie pierwszego członu a nie jego całości, co w zasadzie sprawia że ta funkcja staje się bezużyteczna. Nie wiem dlaczego producent poszedł na taką zmianę ale dla mnie to całkowita porażka. I stąd pytanie: czy jest jakakolwiek możliwość możliwość przywrócenia użyteczności tej funkcji tak jak to wygląda w modelach wcześniejszych? Może zmiana softu na inny?