0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
niestety nie. W poprzedniej wersji nie bylo z tym problemu, co jest grane?
A może masz też nowe mapy ? TomTom nie szuka między mapami, tylko w obrębie tej aktualnej.
Cytat: "idiom"A może masz też nowe mapy ? TomTom nie szuka między mapami, tylko w obrębie tej aktualnej.No to poprzednia wersja sobie z tym radzila czyli 5.Chyba wgram ja spowrotem.
Cytat: "mateuszsta20"Cytat: "idiom"A może masz też nowe mapy ? TomTom nie szuka między mapami, tylko w obrębie tej aktualnej.No to poprzednia wersja sobie z tym radzila czyli 5.Chyba wgram ja spowrotem.I co, na mapie GB (tylko GB) widziala Polske?Cud, Panie, Cud!
Tak bylo moglem znalesc sobie bardzo mala miejscowowsc ktore nie jest przy glownej drodze.
Ergo, znalezienie "malej miejscowosci w Polsce, majac uruchomiona mape GB(PLUS) jest cudem.
Cytat: "mateuszsta20"Tak bylo moglem znalesc sobie bardzo mala miejscowowsc ktore nie jest przy glownej drodze.Od biedy by sie dalo tak zrobic z mapami "western europe".Problem z tym, ze sa to mapy przeznaczone do TT GO, wiec miec ich na palmtopie z 5-ka nie mogles (zakladam wiec, ze nie mowisz o tej wlasnie mapie, no chyba ze masz urzadzenie GO)A inne mapy co najwyzej mogly byc mapami plus - z glownymi drogami Europy (w tym Polski).Ergo, znalezienie "malej miejscowosci w Polsce, majac uruchomiona mape GB(PLUS) jest cudem.6-ka jest pod tym wzgledem identyczna z 5-ka, nie ma zadnej roznicy.
A znalezienie małej miejscowości w Niemczech mając otwartą mapę PL,CZ,HU,SK? Dla ułatwienia dodam, że ta mapa nie ma MROWE...Więc jednak cud się stał, bo taką trasę wytyczyłem: Warszawa - Dormagen, mając otwartą mapę EE
"mapa EE" to był oczywiście skrót myślowy - nie chciało mi się pisać "mapa PL,CZ,HU,SK". Gdybyś zerknął na wypowiedzi powyżej, wiedziałbyś co miałem na myśli.I po raz drugi powtórzę - mapa PL,CZ,HU,SK NIE MA MRoWE!
Jedyna mapa PL_CZ_SK_HU ktora mozesz dostac (do TTN 6) jak najbardziej major roads ma.Nawet TomTom pokazuje ja jako:
Cytat: "kwieto"Jedyna mapa PL_CZ_SK_HU ktora mozesz dostac (do TTN 6) jak najbardziej major roads ma.Nawet TomTom pokazuje ja jako:hm, patrze teraz i moja wersja TTN 6.020 nie ma tego ekranu z wersją softu/mapy...
Cytat: "lechupe"hm, patrze teraz i moja wersja TTN 6.020 nie ma tego ekranu z wersją softu/mapy...Ależ oczywiście, że ma. Poczytaj tutaj http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=55812&start=20
hm, patrze teraz i moja wersja TTN 6.020 nie ma tego ekranu z wersją softu/mapy...
Jeszcze raz przepraszam