TomTom One v. 2 i mapy z pda

• 3 Odpowiedzi
  • 1077 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Tek

• 8
    • http://tekus.net
« dnia: Luty 17, 2007, 12:10:42 »
Witam, przymierzam sie do zakupu TTO v2, fabrycznie sa tam dostepne mapy dla europy wschodniej (czy jak kto woli centralnej). Chcialbym jednak miec mapy na cala europe tak jak w tom tomie 6.
Czy mapy ktore mam na pda (legalne) beda tez dzialac na TTO? Czy musze zakupic specjalne mapy na to urzadzenie. Nie chodzi o kwestie legalnosci bo jak kupie TTO to sprzedaje pda.

*

Offline lechupe

• 781
  • Sprzęt: MDA C3, MDA III, Mio p550, jakies gpsy...
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 17, 2007, 13:55:54 »
dla TT One v1 mapy z TTN5 byly kompatybilne i dawaly sie absolutnie normalnie zainstalowac/zarejestrowac. Byc moze podobnie jest z v2 i TTN6

*

Offline kac222

• *
  • 81
  • dużo znajdziesz w GOOGLE
  • Sprzęt: tomtom one v 2 EUROPE
Odp: TomTom One v. 2 i mapy z pda
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 27, 2007, 19:25:48 »
nie będą działać w tomtom one v2,bo jest inny format map,ja mam tomtom one v2 i mam mapy całej Europy,ty pewnie widziałeś tomtom one regional i dlatego nie było całej Europy
 ;)

Odp: TomTom One v. 2 i mapy z pda
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 28, 2007, 10:08:58 »
nie będą działać w tomtom one v2,bo jest inny format map,ja mam tomtom one v2 i mam mapy całej Europy,ty pewnie widziałeś tomtom one regional i dlatego nie było całej Europy
 ;)

co do innego formatu, to brednie, natomiast fakt jest faktem ze mapa poprosi o wpisanie kodu i bedzie to NA PEWNO inny kod niz wpisywany w urzadzeniu PDA

pozdr
S