To tutaj troche sie mylisz, zdarzaja sie wyjatki, pojezdzij z TTN5 i AM po Szczecinie, szybko z tej drugiej sie wyleczysz
Ja pojeździłem po Szczecinie i to ładnych kilkanaście miesięcy. Gdyby nie AutoMapa, to w Szczecinie zginąłbym wielokrotnie, bo nie jest to proste miasto do nawigowania.
TomToma nie używałem, bo nie widziałem takiej potrzeby - AM wystarczała w zupełności.
Kielce znam lepiej od niejednego miejscowego taksówkarza i widzę ile jest błędów w mapach różnych programów, także AutoMapy. W żadnym z nich (przećwiczyłem absolutnie wszystkie) np. mój adres zamieszkania nie jest umieszczony prawidłowo, lub go po prostu nie ma.
Ale do głowy nie przyszłoby mi, żeby odradzać AutoMapę do jazdy po Kielcach komuś, kto tego miasta nie zna. Dla takiego zawodnika AM w Kielcach aż nadto wystarczy.
Dopiszę jeszcze, że zdecydowanie odradzałbym wybierającym się do Kielc używanie TomToma. Chyba, że chce Kielce tylko przejechać którąś z głownych dróg, w podróży do innego, ale dużego (500 tys.+), miasta.