Mam TomTom Go 700 z poryciem Polski 19 %. Mapy PL-CZ-SK-HU-Map 647 maja pokrycie 26 %. Map (PL-CZ-SK-HU-Map 647) jest w necie b.dużo. Zainstalować takiej mapy z netu nie mozna bo potrzebny jest kod aktywacji. Aby uzyskać kod aktywacji trzeba taka mape kupić. Nigdzie nie mogę znaleźć gdzie taką mapę można kupić. Kółko się zamknęło. Ma może ktos jakies podpowiedzi ?
Tomasz
Mozesz kupic PL_DE_AT_CH_Plus v.631/632, ktora ma pokrycie 23%
AFAIK nie ma czegos takiego jak mapa v647, to co jest opisywane takim numerkiem zglasza sie jako wersja v645, porownanie zawqartosci plikow rowniez daje wynik ze jest tomapa v645 (co zreszta niewiele zmienia, bo zadnej z nich nie mozna kupic do TTN 5)
IMO najlepiej jest poczekac te dwa tygodnie (plus/minus) az do sprzedazy trafi PL_CZ_SK_HU_Plus, (26% pokrycia dla PL) sprzedawane z TTN 6 na karcie mini-SD (512MB).
Przejrzyj jeszcze liste zakupow dla TT GO w sklepie TomToma, moze tam jest do kupienia PL_CZ_SK_HU v645, w koncu byla ona przeznaczona wlasnie dla GO. Ja w swoim panelu tej mapy nie widze, ale moze dla uzytkownikow GO sa jakies inne opcje?