Nie za często ruszam w mało lub nie znane trasy a ostatnio sporo się naczytałem jaki to HD Traffic jest be

- ja jak do tej pory miałem pozytywne doświadczenia.
Pojawiło się kilka dni wolnego to postanowiłem sobie z familią wyskoczyć do trójmiasta.
Pierwsza przeszkoda to Częstochowa - remont wiaduktu i zwężka - TT informuje o tym wydarzeniu i proponuje objazd przez miasto - całkiem rozsądny (szwagier mieszka w Częstochowie, więc często tam bywam). Dalej Sporo jazdy bez stresu, no ale jest Tuszyn i utrudnienia związane z budową S8 bodaj - TT informuje o 12 minutach postoju i nie proponuje objazdu, na CB mówią 20 - decyduję więc to objechać - klikam na symbol korka, potem przycisk objedź (czy jakoś tak

) - proponuje zjazd w prawo za kilka km i pięknie korek objeżdżam

.
Jazda po trójmieście, wycieczka na Hel - jak do tej pory bez uwag - wracając dzisiaj z Sopotu do Gdańska miałem info o 2 minutowym korku, którego nie było, ale było zwężenie drogi - 3 pasy do 2 na chwilę na skrzyżowaniu i pewnie jakiś czas wcześniej (wracaliśmy około 19) było tam małe zamieszanie.
W skrócie - moim zdaniem działa to dobrze - nie idealnie, ale zaskakująco dobrze jak na szacowaną liczbę urządzeń z Live w posiadaniu Polaków.
Co do poprzedniego wpisu - od czasu jak uruchomiłem GO 825 Live to miałem okazję być jedynie na Słowacji - Live działało. Mój TT jest kupiony we Francji.