Witam. Od razu uprzedzam – szukałem i nie znalazłem.
Jeśli chodzi o zestawy TomTom-a to jestem zupełnie „zielony” i dlatego proszę o pomoc. Mam możliwość zakupu bezpośrednio w dystrybucji, ale tam się kupuje „pudełka” i żadnej kompetentnej odpowiedzi nie otrzymam

.
Chcę kupić (tylko legalnie, bez żadnych lewizn

:
• TomTom GO 720 zestaw nawigacji samochodowej GPS – wg opisu dystrybutora Mapy: Polska, Czechy, Chorwacja, Estonia, Litwa, Łotwa, Słowacji, Słowenia, Węgry
• TomTom GO mapy Europy Zachodniej na karcie SD(2GB) v6.75 – wg opisu Mapy: Niemcy, Andora, Austria, Belgia, Watykan, Dania, Hiszpania, Finlandia, Fracja, Wielka Brytania, Irlandia, Włochy, Lichtenstein, Luksemburg, Monako, Norwegia, Portugalia, San Marino, Szwecja, Szwajcaria
Teraz moje pytania, bo nie wszystko jest dla mnie jasne:
1. Czy wyżej wymieniony zestaw jest „kompatybilny”.
2. Czy mapy które są wraz z urządzeniem są wgrane „do środka” czy są na karcie pamięci
3. Jeśli są wgrane „do środka” to czy można je aktualizować
4. Czy jest możliwość jednoczesnego używania obu map (czyli trasa z PL np. do GB) – z przeczytanych postów wynika że nie, proszę o jednoznaczne potwierdzenie.
5. Jeśli nie jest możliwe używanie jednocześnie obu map (patrz pytanie 4) to czy jest jakakolwiek inna możliwość używania jednocześnie obu map (zakup innych map)? – zaznaczam legalnie.
Pozdarwiam