TomTom GO 700 nie startuje :(

• 4 Odpowiedzi
  • 1369 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

TomTom GO 700 nie startuje :(
« dnia: Styczeń 21, 2008, 17:47:47 »
Witam.

Mam TomTom GO 700, po włączeniu pojawia się ekran ze zdjęciem tego urządzenia, po chwili na dole przelatuje linia i pokazuje się obraz z ręką dotykającą TT i na tym się kończy, nic więcej się nie dzieje i po chwili się wyłącza, resetowałem, i niestety bez zmian
Po podłączeniu do PC i uruchomieniu TomTom Home i np. wybraniu "aktualizuj urządzenie" przechodzi do okna gdzie czeka na włączenie tomtoma a w tomtomie pokazuje że jest podłączone do PC (i tak sobie czekają)
i co jakiś czas z lewej strony zapala sie ikonka dysku i przekreślona rączka na kablu USB.
PC widzi TT jako dysk wymienny ale na nim niema żadnego pliku i nic nie idzie skopiować na na TT.
Za wszelką pomoc dziękuje.

*

Offline KeriM36

• 809
    • www.klos.net.pl
  • Sprzęt: Nokia E66 i powrót do MDA Compact 3
Odp: TomTom GO 700 nie startuje :(
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 21, 2008, 17:58:33 »
Witam.

Mam TomTom GO 700, po włączeniu pojawia się ekran ze zdjęciem tego urządzenia, po chwili na dole przelatuje linia i pokazuje się obraz z ręką dotykającą TT i na tym się kończy, nic więcej się nie dzieje i po chwili się wyłącza, resetowałem, i niestety bez zmian
Po podłączeniu do PC i uruchomieniu TomTom Home i np. wybraniu "aktualizuj urządzenie" przechodzi do okna gdzie czeka na włączenie tomtoma a w tomtomie pokazuje że jest podłączone do PC (i tak sobie czekają)
i co jakiś czas z lewej strony zapala sie ikonka dysku i przekreślona rączka na kablu USB.
PC widzi TT jako dysk wymienny ale na nim niema żadnego pliku i nic nie idzie skopiować na na TT.
Za wszelką pomoc dziękuje.

masz jakakolwiek kopie bezpieczenstwa ??

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 21, 2008, 18:00:06 »
Niestety nie.

*

Offline Waszko

• 1330
  • Sprzęt: TomTom Go 5200 WiFi, Discover
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 21, 2008, 23:26:17 »
Moze mały resecik urządzenia pomoże?...

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 21, 2008, 23:33:44 »
Reset był szpilką od spodu, nie pomogło.