TomTom 5 i moj C500

• 3 Odpowiedzi
  • 749 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline magnuss

• 38
  • Omnia + 5310i
TomTom 5 i moj C500
« dnia: Październik 01, 2006, 10:11:18 »
Witam. Na samym poczatku chcialem powiedziec ze jestem tu nowy wiec nie dziwcie sie ze bede zadawal troche inne pytania niz zwykle :D

A wiec moj problem polega na tym ze kupilem na aukcji telefon z tomtomem 5 ktory byl zgrany na plytke a tam byla instrukcja obslugi. Zgodnie z nia wrzucam wszystko na telefon ale kiedy uruchamiam sam program wszystko staje w momencie kiedy pokazuja sie warunki licencji czy cos takiego i trzeba wcisnac "I agree". Wiecie moze co jest tego powodem bo pamiec w moim telefonie wogole jest nei zajeta a ten tomtom powinien byc legalny z tego co gadalem ze sprzedajacym.Mam zamiar kupic odbiornik GPs ale w takiej sytuacji raczej nie ma to sensu :/

Mam nadzieje ze bedziecie w stanie mi pomoc.pozdrawiam
Kupie internet, oferty posylac na PW ;)

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
TomTom 5 i moj C500
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 01, 2006, 10:50:16 »
Jak kupileś program zgrany na plytkę to chyba sam rozumiesz że nie jest on legalny, nieprawdaż - bo chyba nikt o zdrowych zmysłach nie kupi czegoś takiego jako legal?
Wobec tego nie dziw się iż nie działa.
A na tym forum nie dyskutujemy o nielegalnym sofcie. :wkurzony:
potrzebna zgoda

*

Offline magnuss

• 38
  • Omnia + 5310i
TomTom 5 i moj C500
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 01, 2006, 11:29:37 »
Czyli w gre nie wchodzi opcja ktora powiedzial mi sprzedajacy ze cos stalo mu sie z karta ale na szczescie zgral jaj zawartosc na plyte i to sprzedal :/

A odnosnie mojego problemu to juz sam tomtom sie uruchomil tylko staje przy probie wczytania mapy no ale jesli nie moge liczyc na wasza pomoc to spoko.I tak wielkie dzieki ze wytlumaczyles mi o co chodzi.

A tak wogole to na czym polega sama legalnosc tomtoma przeciez nigdzie nie pokazuje mi sie rejestracja ani nic takiego??
Kupie internet, oferty posylac na PW ;)

TomTom 5 i moj C500
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 01, 2006, 11:41:35 »
No właśnie crackowana wersja czegoś takiego jak rejestracja nie pokazuje. Legalna wymaga rejestracji map.