Strona z POI

• 3 Odpowiedzi
  • 1070 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Waszko

• 1330
  • Sprzęt: TomTom Go 5200 WiFi, Discover
Strona z POI
« dnia: Kwiecień 24, 2008, 12:55:36 »
http://www.poipoint.pl/index.php

Po cichu liczę, że sie rozwinie jak mobilne.net! Promujmy ją!

*

Offline radoskur

• 1921
    • http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=414522
Odp: Strona z POI
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 24, 2008, 13:06:39 »
Bardzo ciekawa stronka - szkoda, że radarki dotyczą tylko samej Polski - przydałyby się inne kraje...

*

Offline Waszko

• 1330
  • Sprzęt: TomTom Go 5200 WiFi, Discover
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 24, 2008, 14:30:17 »
Bardzo ciekawa stronka - szkoda, że radarki dotyczą tylko samej Polski - przydałyby się inne kraje...

Korzystanie z Serwisu PoiPoint.pl przez Użytkownika jest dobrowolne i bezpłatne.
Nasz cel: Chcemy stworzyć wielką zawsze darmową bazę (na początku Polski a w przyszłości Europy) punktów POI.

Mnie od razu przypomina początki mobilne! Coś czuje ze będzie dobrze!

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 24, 2008, 14:39:14 »
Może się najpierw ktoś podpisze pod poipoint? Co wiecie o projekcie, który chcecie promować?
Ten serwis działa niezgodnie z prawem (ochrona danych osobowych) - nie wiadomo, kto jest administratorem bazy danych zarejestrowanych osób.
Pomijam takie kwiatki, jak : "2. Administrator zastrzega sobie prawo do dowolnych zmian w Regulaminie bez wcześniejszego poinformowania o tym Użytkowników. ", czy "1. Dodatkowe postanowienia dotyczące Serwisu, na temat przechowywania, przetwarzania i ochrony danych osobowych, zawiera Polityka Prywatności, która jest integralną częścią niniejszego regulaminu", a o której zapomniano (Polityce Prywatności).

Nie mam nic przeciwko wielu serwisom wymiany POIs, ale partyzantka nie wygląda najlepiej, a z pewnością zniechęca do współpracy.
Dobrego serwisu nie trzeba promować, sam się wypromuje, jeżeli userzy będą masowo wrzucać nowe punkty i powstanie atrakcyjna baza.