problem z kopiowaniem cline.dat, cname.dat itd - ipaq 4150

• 3 Odpowiedzi
  • 2264 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z kopiowaniem cline.dat, cname.dat itd - ipaq 4150
« dnia: Lipiec 04, 2007, 23:05:29 »
Witam :)

Bardzo proszę o pomoc...

Chciałem skopiować pliki cline.dat, cname.dat w inną lokalizację na karcie SD, ponieważ nie ładują mi się mapy po uruchomieniu aplikacji. Chciałem skopiować, ponieważ metodą prób i błędów chciałem znaleźć właściwą lokalizację. Jest jednak jakiś problem, ponieważ przy pierwszej próbie kopiowania cline.dat doszedł do połowy i stanął w miejscu, natomiast przy kolejnej w ogóle nie ruszył z miejsca.

Kopiowanie odbywa się z obrębie tej samej karty i chodzi jedynie o zmianę lokalizacji map, natomiast na 100% jest wystarczająca ilość miejsca na karcie - nie ma tam prawie nic, a karta jest wielkości 2 GB.

Czy Ktoś z Was zna może przyczynę takiego zachowania się sprzętu ???

I jeszcze jedno...
Jaka jest prawidłowa lokalizacja katalogów TT na karcie SD ???

Za wszelką pomoc z góry dziękuję :)

Pozdrawiam :)
Grzegorz

Odp: problem z kopiowaniem cline.dat, cname.dat itd - ipaq 4150
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 04, 2007, 23:34:56 »
Oj Panie panie piratujesz nie ładnie.
Z samym kopiowaniem nie powinines miec problemow. Sprobuj zrobic to z samego urzadzenia a nie przez Windowsa XP

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 05, 2007, 09:44:20 »
Witam ponownie :)

Oj Panie panie piratujesz nie ładnie.
Eeee tam od razu piratujesz... robię tylko testy w celach edukacyjnych  ;)

Z samym kopiowaniem nie powinines miec problemow. Sprobuj zrobic to z samego urzadzenia a nie przez Windowsa XP
Próbowałem przez zewnętrznego kompa (XP PRO) oraz bezpośrednio na ipaq-u (copy / paste) - w każdym przypadku efekt jest ten sam.

Nie mogę znaleźć na forum, jaka jest właściwa lokalizacja katalogów dla ipaq h4150 ???

Pozdrawiam :)

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 05, 2007, 23:12:32 »
Prawidlowa lokalizacja to glowny folder karty np

storage card\tomtomxxxx
gdzie tomtomxxxx to bylejaka nazwa, najwazniejsze jest to co w srodku czyli pliku cline etc...