Problem z dźwiekami ostrzeżeń w TT6

• 2 Odpowiedzi
  • 874 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z dźwiekami ostrzeżeń w TT6
« dnia: Czerwiec 23, 2007, 23:17:50 »
Witam,

Mam problem z opcją ostrzegania głosowego za pomocą własnych dźwięków np. fotoradary, przekonwertowałem plik głosowy do formatu *ogg wrzuciłem go do folderu mapy z identyczną nazwą jak plik *ov2 oraz ikona POI i nic.. Podczas jazdy mam ostrzeganie standardowym sygnałem jaki był ustawiony wcześniej. czy ktoś może mi pomóc rozwiazać ten problem?

Odp: Problem z dźwiekami ostrzeżeń w TT6
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 24, 2007, 00:42:28 »
Witam,

Mam problem z opcją ostrzegania głosowego za pomocą własnych dźwięków np. fotoradary, przekonwertowałem plik głosowy do formatu *ogg wrzuciłem go do folderu mapy z identyczną nazwą jak plik *ov2 oraz ikona POI i nic.. Podczas jazdy mam ostrzeganie standardowym sygnałem jaki był ustawiony wcześniej. czy ktoś może mi pomóc rozwiazać ten problem?

Dodam jeszcze że TT mam zaonstalowanego na Nokii E50, bo z tego co czytałem przyczyna może byc symbian, ale mam nadzieję że ktoś zna jakieś rozwiązanie..

dzięki

Odp: Problem z dźwiekami ostrzeżeń w TT6
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 25, 2007, 00:24:03 »

U mnie w ten sposób to nie chodzi
Trzeba pogrzebać w jakimś pliku dat poprzez odpowiedni programik, który zastąpi te standardowe dźwięki - poszukaj tu na forum