poszukuje kogos z tomtomem (DVD)Londyn (na mda 3,spv m2000)

• 3 Odpowiedzi
  • 758 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline euro666

• 9
« dnia: Kwiecień 01, 2006, 22:19:09 »
czesc jestem tu nowy tak wiec poprosze moderatorow zeby przeniesli w dobry dzial moj post >>>:)...dziekuje :)  

wiec mam prosbe do ludzi ktorzy akurat sa w londynie i przegladaja czasem forum pdaclub o mala przysluge  ...nie za fryty oczywiscie :)

poszukuje juz od wielu dni a nawet tygodni  tomtomma  na moj ppc   (MDA 3) mam do niego juz odbiornik gps  MK2 tomtom  teraz tylko brakuje mi samego oprogramowania :)

(mam znajomego ktory ma spv m2000 i ma tomtomma dvd (kilka modeli telefonow obsluguje min. xda .xda2.spv rozne i MDA jak i MDA3 )kupiona na ebay.co.uk  ale za zadne skarby nie chce mi porzyczyc zgred nawet na 1 minute ) (sam kupilem wiec dvd tomtom na ebay ale okazalo sie ze zla na palma  (wind ce ) czy jakos tak ) (tak wiec nie chce juz wiecej wydawac  siana na marno )

Tak wiec prosze o pomoc ktoregos z klubowiczow o pomoc w sprawie
czyli konkretnie o dvd z tomtomem (pozyczenie oczywiscie lub  cos takiego  a nawet tylko na nagranie na karte jezeli tak juz bu mialo byc )
Mieszkam w poludniowej czesci londynu

dziekuje  za przeczytanie postu i prosze o pomoc

*

Offline MarcinW.

• 716
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 15, 2006, 10:09:06 »
Piractwem troche ciagnie... Z tego co dobrze pamietam platny jest chyba...  :evil: Nie bardzo rozumiem, co chcesz zrobic z tym softem...

Pozdrowienia Marcin

*

Offline cytryna

• 2390
  • Herb Pruszkowa
  • Sprzęt: Nokia N70 BLACK, FS N520
Re: poszukuje kogos z tomtomem (DVD)Londyn (na mda 3,spv m20
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 15, 2006, 18:34:51 »
Cytat: "euro666"
czesc jestem tu nowy tak wiec poprosze moderatorow zeby przeniesli w dobry dzial moj post >>>:)...dziekuje :)  

Faktycznie z działem trafiłeś jak kulą w płot, przecież wystarczy pare minut i trochę chęci.

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 16, 2006, 13:25:54 »
Przenosze i zamykam.. Nie rozmawiamy tu o "pozyczaniu" oprogramowania..