A jesli ktos ma pocketa i chcialby miec legalnego TT7 to co, nie moze kupic, bo TomTom ma dziwna polityke?
Jakos tyle firm wypuszcza programy, ktore nastepnie sa crakowane, a i tak te firmy maja wielkie dochody... Przyklad - Adobe/Photoshop, Autodesk/Autocad itp.
No więc trochę się zaczynam czuć jak użytkownik AutoMapy przed wypuszczeniem wersji 4.0 (tzn. mam nadzieję, że siódemka wyjdzie przed wakacjami) :"))
Generalnie jestem zadowolony z TT, na co dzień obecna mapa (v680) mi wystarcza, ale w okresie "urlopowym" rad bym ją trochę "odświeżyć" - zwłaszcza że wiem iż są nowsze mapy, mocno zaktualizowane w stosunku do tej którą mam obecnie.
Tymczasem brak wersji 7 na PDA mi to kompletnie uniemożliwia... A jeśli miałbym teraz kupować PNA to raczej nie byłby to TT, tylko np. outdoorowiec z doinstalowaną mapą samochodową - bo w przypadku urządzenia dodatkowego do Palma mam większe zapotrzebowanie na coś turystycznego.
W ten sposób TT, po tym jak zaczął zyskiwać przewagę na naszym rynku (zwłaszcza w stosunku do AM), teraz strzela gola do własnej bramki.
Ja czekam do czerwca, potem zacznę rozglądać się za outdoorowcem - np. Garminem i GPMapą.