0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
co nowego?
sbi, co to za programy? gdzie mozna o nich poczytac?
Czy u was po zainstalowaniu tej nowej wersji również znacznie ściszyły się komendy głosowe z wewnętrznego głośnika TT ?
a moj 740 live dziala jakby stabilniej i zestaw glosnomowiacy lepiej laczy sie z telefonem... w sumie wszystko OK..
Potwierdzam: komunikaty głosowe są znacznie ciszej - niewiele pomaga nawet podgłośnienie; trzeba koniecznie wyłączyć opcję "Połącz głośność z poziomem hałasu". Poza tym - i tu dość poważny błąd w nowym sofcie - obowiązkowo muszę oglądać podpowiedzi np. do ustawiania głośności - niewyłączalne w ustawieniach. I kolejny ups: dzisiaj jechałem Gdynia-Warszawa i na tej trasie mój Go930 z nowym softem zresetował się 2 razy podczas jazdy! Chyba przywrócę z backupu poprzednią wersję, bo w tej coś chyba nie bangla...
Mi się wydaje, że pojawiły się w mapie wyglądu zaplanowanej trasy wskaźniki oznaczenia miejsca startu i mety, łącznie z odległością do nich (w powiększeniach jak nie widać tych punktów). Nie przypominach ich sobie w poprzednich wersjach firmwaru.
Dzięki za info. Czyli TTHome nie zainstaluje mi "od zera" także mapy? Tam też przecież może być bałagan po ostatnich aktualizacjach... A jeśli zaktualizuje to co z także legalną, choć nie aktualizowaną (niewykupiona subskrypcja) mapą USA i Kanady? Też mi TTHome zainstaluje odpowiednią (starszą) wersję?
A jak wygląda u Was sprawa z książką z numerami telefonów? Mi nie chce się kopiować . Mam TT 930T z najnowszym softem.Pokazuje jedynie inicjalizuję telefon i koniec. Później wyrzuca że telefon nie jest podłączony. Telefon to e51