Mapy Eropy centralnej.

• 5 Odpowiedzi
  • 1439 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kaka

• *
  • 50
Mapy Eropy centralnej.
« dnia: Marzec 20, 2007, 16:39:35 »
Przecież TomTom zapiera się że nie ma takich map.Mam One.Będzie działało?? Popatrzcie:
http://allegro.pl/item175635115_tomtom_oryginalna_karta_centralna_europa_kody.html

*

Offline stwf

• *
  • 81
  • Sprzęt: A716, BT GPS
Mapy Eropy centralnej.
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 20, 2007, 16:51:34 »
A widzisz jakie jest pokrycie? 10-20% to jedynie niektóre z głównych dróg; czyli te, które bywają na szkolnej ściennej mapie Europy. Czy ma sens "nawigacja" przy pomocy takich map?
A mnie się marzy kurna chata........

*

Dżeju

Mapy Eropy centralnej.
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 20, 2007, 16:51:40 »
Ewidentna podpucha  :wkurzony:

*

Offline kaka

• *
  • 50
Mapy Eropy centralnej.
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 20, 2007, 18:18:10 »
Tak ale to już jest coś.Polska też na początku miała mało.Ale chodzi mi o to że tomtom uporczywie informuje ze nie ma takich map.

*

Dżeju

Mapy Eropy centralnej.
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 20, 2007, 18:53:04 »
No bo nie ma. Bardziej ufasz nieznanemu sprzedawcy, czy oficjalnemu stanowisku firmy TomTom   :mysli:

*

Offline kwieto

• 2785
Mapy Eropy centralnej.
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 20, 2007, 19:33:17 »
Cytat: "Dżeju"
No bo nie ma. Bardziej ufasz nieznanemu sprzedawcy, czy oficjalnemu stanowisku firmy TomTom   :mysli:

Tych map nie ma - gdyby były, to bym był pierwszym kto to kupił.
Przypuszczam, że sprzedawca oferuje sławetną mapę "EasternEurope" - tyle że ona miała "rozjazd" między rzeczywistą pozycją a tą pokazywaną na mapie rzędu 300m (zależnie od kraju).
Ew. Może to być kawałek mapy CE w której Polska ma 34% - tam są również wymienione przez sprzedawcę kraje, tylko że jako "główne drogi"
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.