Przy zmianie strefy w mapie Europy 8,70 ze strefy ŚRODKOWEJ na ZACHODNIĄ, zniknęło mi kilka istotnych rzeczy i funkcji, które miałem zapisane w moim XXL. Przez rok od kiedy posiadam to urządzenie, już wielokrotnie dokonywałem zmiany wycinków mapy i nigdy jeszcze nie miałem podobnych problemów. Natomiast tym razem zniknęły mi wszystkie pozycje zapisane w ulubionych oraz wszystkie fotoradary zapisane w urządzeniu, pomimo tego, że mam wykupioną subskrypcję na fotoradary. Fotoradary udało się przywrócić po dokonaniu kolejnej aktualizacji, ale niestety zniknęła mi funkcja powiadamiania głosem lektora o zbliżaniu się do fotoradarów, kontroli drogowych, radiowozów z kamerą, przejazdów kolejowych i do progów zwalniających!!! Jednocześnie zniknęły mi wszystkie kolorowe ikonki powiadamiające wizualnie o przejazdach kolejowych, kontrolach drogowych, radiowozach z kamerą, progach zwalniających itp. Chciałem to sprawdzić więc wszedłem w moim urządzeniu nawigacyjnym do ZARZĄDZAJ UM-ami, a potem do OSTRZEGAJ W POBLIŻU UM, ale niestety stwierdziłem, że tam też nie ma już ani fotoradarów, ani też tych kolorowych ikonek, więc sam nic już nie mogę zrobić i ustawić... W związku z powyższym zwracam się z prośbą o pomoc i radę, co mam zrobić w tej sytuacji i jak odzyskać pełną funkcjonalność mojego urządzenia?