Maps of Western Europe - pytanie o mapy państw

• 3 Odpowiedzi
  • 1354 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 26, 2006, 22:36:37 »
Witam

Mam pytanie czy jezeli mam maps of western europe to czy moge jakos aktualizowac mapy poszczególnych państw czy jedyna mozliwoscia jest zaladowanie odbrebnej mapy na dane państwo i korzystanie tylko z niej ?

Jeśli to pytanie już było to przepraszam i prosze o linka do wątku.

*

Offline xpablo

• 1294
Re: Maps of Western Europe - pytanie o mapy państw
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 27, 2006, 09:57:11 »
Cytat: "Togijczyk"
Witam

Mam pytanie czy jezeli mam maps of western europe to czy moge jakos aktualizowac mapy poszczególnych państw czy jedyna mozliwoscia jest zaladowanie odbrebnej mapy na dane państwo i korzystanie tylko z niej ?

Rozumiem że masz te mapki wyjęte z swojego GO 700 ? (mapa to jeden pliczek ok 1,3 GB? ) Więc nie ma możliwości załadowania map pojedyńczo. Co do update'u zalecam lekturę strony Tomtoma
A na to też możesz zerknąć.

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 27, 2006, 10:07:44 »
Mapki sa w urzadzeniu.Pytanie zadałem dlatego ze zastanawiam sie jak bedzie to wygladało gdy np wyjdzie nowa mapa Polski to czy bedzie sie dało zaktualizowac samą Polske w moim urzadzeniu czy tzreba aktualizowaz cały pakiet maps of western europe.

A strony zaraz poczytam.

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 28, 2006, 08:34:27 »
Witaj !

Raczej będzie trzeba uaktualnić całą mapę, to jest zaleta TTGo700 że na dysku sa wszystkie mapy Western Europe, w przypadku TTGo300 czy 500 można to zrobić, tutaj jednak raczej TomTom nie będzie robił wyjątków.

Pozdr.
Arti