0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wiam. mam zainstalowanego tomtom 4.43 i mam do tego mapy TomTom_DE_AT_CH_PL_CZ_Plus-Map_v632. Instaluje mapy i wgrywaja sie na karte pamieci do swojego folderu. Po wlaczeniu programu pisze ze nie moze znalesc map :/ nie wiem co mam zrobic czy gdzies w pliku cos musze zmienic zeby je czytalo.
to jakie mapy ma do tego wrzucic ? jaka wersja ?
ajed - dobre, dobre Pomyslalem o tym samym, ale nie mam podstaw, zeby oskarzac uzytkownika ruta o posiadanie pirackiego softu
TomTom_DE_AT_CH_PL_CZ_Plus-Map_v632
Cytuj TomTom_DE_AT_CH_PL_CZ_Plus-Map_v632Tych map nie ma w sprzedaży. A właściwie są, ale w zestawie z TomTom One. Tak więc wykluczam legalne źródło map.
hehe no nie dziala mi i tyle powien i nie wiem co z tym zrobic :/ stara wersja chodzi a nowa nie :/
Chyba się pomyliłeś. Razem z TomTom One to jest osławiona PL-CZ-SK-HU-Map v645
hehe no dawno nie bylo TEGO tematu tabu,no to tak zeby uporzadkowac dodam swoje trzy grosze ktore wyczytalem w sieci i podobno u niektorych dzialaja (thx Ajed za darmowe porady prawne odnosnie sposobu wypowiedzi w sieci):**[ciach]**Jezeli masz wersje Eastern Europe to ONI sugeruja instrukcje od 1Publikowany powyzej tekst jest jedynie w celach edukacyjnych i nie ponosze zadnej odpowiedzialnosci za ewentualne skutki jego uzycia