Instalacja TT 6 MioC520

• 2 Odpowiedzi
  • 941 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Instalacja TT 6 MioC520
« dnia: Maj 30, 2008, 10:34:23 »
 Witam

Mam problem z Mio C520 odblokowałem go i gdy chcę zainstalować TT 6 to podczas instalacji wyskakuje mi błąd że mam za mało miejsca a gdy skopiowałem już gotowca zainstalowanego na kartę SD i chciałem uruchomić TT to niestety pisze że nie może go znaleźć. Czytałem na forum GpsPassion że trzeba mieć TT 6.0.32 i zmienić w pliku _setup.xml żeby się instalowało na kartę SD ale niestety nie wiem jak to zrobić mógłby mi ktoś po kolei wytłumaczyć z czym to się je ?? byłbym bardzo wdzięczny za pomoc . Pozdrawiam

P.S mio odblokowałem wersja beta6 (już nie pamiętam tej całej nazwy)

*

Offline fatboyx

• 35
    • Home Page
  • Sprzęt: Nokia E90 + Rikaline-GPS 6033
Odp: Instalacja TT 6 MioC520
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 30, 2008, 11:22:19 »
Instalacja jest dziecinnie prosta. Nie trzeba nic kopiować na kartę SD. Mapy wgrasz przez TomTom Home a program zainstalujesz przez Instalator odpalony na stacjonarnym komputerze. Jeżeli to nie pomoże napisz do supportu TomTom - na pewno pomogą.
Chyba, że próbujesz instalować pirata - ale o to Cię nie podejrzewam..
Pozdrawiam
Michał Gałuszka

Odp: Instalacja TT 6 MioC520
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 30, 2008, 14:30:33 »
właśnie próbowałem zainstalować tego tt z komputera stacjonarnego i na urządzeniu mio pisze mi że nie może wgrać plików bo jest za mało miejsca na dysku (urządzenia) a gdy podczas instalacji z komputera stacjonarnego ustawiam albo storage card albo my flash to pisze w miejscu gdzie powinno pisać ile wolnego miejsca jest to pisze "unviable" a na tym mio nic nie ma wgranego oprócz tych standardowych rzeczy