Edycja ulubionych w TomTom Go na PC ???

• 2 Odpowiedzi
  • 1462 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline eSbek

• 10
Edycja ulubionych w TomTom Go na PC ???
« dnia: Wrzesień 22, 2007, 19:21:16 »
Czy jest jakis program do edycji ulubionych w TomTom GO na kompie PC? Edycja w TomTom jest uciazliwa.
Znalalzem przegladajac google jakis niemiecki program TomTom Favorite Editor, jednak nie nadaje sie do serii GO. Tu na forum tez nic w wyszukajce nie znalazlem.

*

Offline mkbdc

• 289
  • Sprzęt: iPad mini 16 4g, Asus VIVOTAB x86, SGN, Asus R2H,
Odp: Edycja ulubionych w TomTom Go na PC ???
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 22, 2007, 19:32:54 »
Czy jest jakis program do edycji ulubionych w TomTom GO na kompie PC? Edycja w TomTom jest uciazliwa.
Znalalzem przegladajac google jakis niemiecki program TomTom Favorite Editor, jednak nie nadaje sie do serii GO. Tu na forum tez nic w wyszukajce nie znalazlem.

Tutaj jest edytor dla tt5 ale może dla 6 będzie działał. DE lang

http://www.tiasoft.de/TomTomFavouriteEditor.rar

srry nie doczytałem też to znalazłeś, ale jak wypróbujesz daj znać czy wszystko gra

*

Offline eSbek

• 10
Odp: Edycja ulubionych w TomTom Go na PC ???
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 06, 2007, 18:17:32 »
sorry za zwłoke, ale ten program to to samo. Nie działa z GO.
Wkurza mnie zapis w ulubionych,  najpierw ulica, potem miasto. Jak mam znalezc potem wsrod wielu ulic w obcym jezyku ulice np. w Rzymie, skoro ulubione posortowane sa alfabetycznie gdy ulubione zaczynajas sie od nazwy ulicy. Bzdura. Pisalem do Tomtoma, kazali uzyc do edycji TomTom home, podlaczyc sie do urzadzenia reszta jakbysmy uzywali samego TomToma. Tylez ze zeby przestawic nazwe miasta na poczatek trzeba wszystko wykasowac (najpierw spisac na kartke adres, bo te obce nazwy sa nie do spamietania) - czemu nie mozna bylo zrobic poruszania sie kursorem zamiast tego nieszczesnego "backspace"????

No nic, odpisalem do TomToma sugestie by to poprawic w nastepnych wydaniach TomTom Home. Pozyjemy zobaczymy.