Dlaczego TomTom Nav.5 nie istaluje sie?KOD OBSŁ. 85010014 ??

• 8 Odpowiedzi
  • 1373 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 14, 2006, 18:00:26 »
witam. mam asusa A636N/POL   i do tego powazny poroblem gdyż nie moge zainstalowac na nim tomtoma(sciaglem narazie 2 i jest to samo). wszystko niby dobrze ale w momencie przezucania plików na pocketa wyskakuje błąd windowsa. nadmienie ze w activeSync ciagle widnieje czerwony wykrzyknik ze program napotkał problem  Kod obsługi: 85010014  . tak to wszystko gra pliki przezyca i sie synchronizuje. jestem kierowca autobusu i potrzebuje tego programu bo podobno jest najlepszy. z góry dzieki za pomoc i czekam z niecierpliwościa...pozdrawiam. Damian

*

Offline kwieto

• 2785
Re: Dlaczego TomTom Nav.5 nie istaluje sie?KOD OBSŁ. 8501001
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 14, 2006, 20:42:14 »
Cytat: "nestidamian"
witam. mam asusa A636N/POL   i do tego powazny poroblem gdyż nie moge zainstalowac na nim tomtoma(sciaglem narazie 2 i jest to samo). wszystko niby dobrze ale w momencie przezucania plików na pocketa wyskakuje błąd windowsa. nadmienie ze w activeSync ciagle widnieje czerwony wykrzyknik ze program napotkał problem  Kod obsługi: 85010014  . tak to wszystko gra pliki przezyca i sie synchronizuje. jestem kierowca autobusu i potrzebuje tego programu bo podobno jest najlepszy. z góry dzieki za pomoc i czekam z niecierpliwościa...pozdrawiam. Damian

Po pierwsze - Asus o ile mi wiadomo nie dziala na Palm OS?
Po drugie - skontaktuj sie ze sprzedawca i wymien plyty instalacyjne, a jesli to nie pomoze - skontaktuj sie z supportem firmy TomTom.
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 14, 2006, 20:57:28 »
Twój Asus dziala na WM5.0 , jeśli masz oryginalną plytę instalacyjną to pewnie z wersją 5.0 która niestety nie dziala dobrze z WM5.0 ( wielokrotnie byla o tym mowa na klubie) Na stronie TT masz do pobrania upgrade do wersji 5.21 która rozwiązuje ten problem.
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 15, 2006, 15:18:36 »
sorki pomyliłem sie z tym OS. dopiero zaczalem sie bawic wybaczcie. i dzieki wielkie za podpowiedzi. zaraz zaczne szukac tego upgade i jak znajde to zainstaluje. dzieki jeszcze raz... hejka

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 15, 2006, 15:51:30 »
to znowu ja. rozwiazalem problem wywalajac outloka z pc stacjonarnego i wgrywajac na nowo inna wersje activ 4.1  Ale tomtom dalej nie chce wchodzic... :) mam 2 rozne programy tomtom i zadna nie chce wchodzic tylko wywala wondowsoski blad o wysyłaniu raportu :/ ..... i nic.

*

Offline kwieto

• 2785
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 15, 2006, 16:11:56 »
to znowu ja. rozwiazalem problem wywalajac outloka z pc stacjonarnego i wgrywajac na nowo inna wersje activ 4.1  Ale tomtom dalej nie chce wchodzic... :) mam 2 rozne programy tomtom i zadna nie chce wchodzic tylko wywala wondowsoski blad o wysyłaniu raportu :/ ..... i nic.

kontaktowales sie z supportem TomToma?
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 15, 2006, 17:34:11 »
wszystko na tej stronce w support jest po angielsku....nie wiem o co łazi....  :(

*

Offline kwieto

• 2785
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 15, 2006, 18:49:17 »
wszystko na tej stronce w support jest po angielsku....nie wiem o co łazi....  :(

A kupowales w Polsce? To popros sprzedawce by posredniczyl.
Ew. zwroc sie do dystrybutora, firmy bajtel.

« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 16, 2006, 08:36:49 »
HURA!!! Zainstalowalem 5.21 i działa !!! dzieki koledzy !!!  a może jeszcze ktos pomoze w takim temacie: niby program instaluje sie na SD. a jak wgrywam mapy to brakuje mu pamieci. a mam 2Gb. to gdzie je mam wrzucic zeby program je widział? hejka !