Czy obowiązuje jeszcze 2-letnia darmowa aktualizacja map dla nowych urządzeń?

• 6 Odpowiedzi
  • 2361 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline begus

• *
  • 63
Chyba miała być do końca sierpnia ale ostatnio jak zaglądałem na stronę TomTom-a to już nic o tym nie wspominali.

*

Bartek1987

Jeśli w sklepie jest sprzedawane urządzenie z tą promocją i nie ma info, że jest ona na określony czas to obowiązuje. Ja na swoim 930 nie miałem informacji o tym że kod promocji należy wklepać do jakiegoś danego dnia.

*

Offline jansol

• 813
  • Sprzęt: TomTom GO 1005 LTM/HDT - iPh 8
ostanio widziałem w Nordauto GO 630, cena była 50zł taniej niż normalnie. Spytałem sprzedawce czy  jest ta promocja 2 lata darmowych map, na to on zdziwiony, że niema pojęcia, wyjął opakowanie i widać że było bez promocji map. Także czasami bywają albo jeszcze te z okresu przed promocyjnego albo zapasy.... a najlepiej będzie dzwoniąc do suportu. 

Chyba miała być do końca sierpnia ale ostatnio jak zaglądałem na stronę TomTom-a to już nic o tym nie wspominali.
Mnie w Vobisie pokazywali, że egzemplarze z ta aktualizacją mają specjalne banderolki na opakowania.
Od wewnątrz tej banderolki jest kod promocyjny.
Myślę, że sierpień to był termin wprowadzania do sprzedaży.
Jak ktoś kupił z kodem promocyjnym to mu pewnie żadna data kodu nie odwoła

*

Offline Darkph

• 493
Mnie w Vobisie pokazywali, że egzemplarze z ta aktualizacją mają specjalne banderolki na opakowania.
Od wewnątrz tej banderolki jest kod promocyjny.
Potwierdzam - trzeba się koniecznie upewnić że na opakowaniu jest wyraźnie napisane że to jest urządzenie z tą promocją.
W sprzedaży pojawiają się wersję z 2 letnią aktualizacją , lub bez (pewnie stare zapasy :-) )
Napisane: Lipiec 28, 2009, 23:06:08
Ja na swoim 930 nie miałem informacji o tym że kod promocji należy wklepać do jakiegoś danego dnia.
Kod należy wklepać do 90 dni po pierwszym uruchomieniu urządzenia.
Sczegóły:
http://pl.support.tomtom.com/cgi-bin/tomtom_pl.cfg/php/enduser/popup_adp.php?p_faqid=10490

*

Offline begus

• *
  • 63
Dzięki wszystkim za pomoc.

*

Offline FNW

• **
  • 196
  • Sprzęt: NavRoad NR750F + SD 8GB
Odp: Czy obowiązuje jeszcze 2-letnia darmowa aktualizacja map dla nowych urządzeń?
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 02, 2009, 22:33:50 »
Opakowanie promocyjne ma papierową banderolę promocyjną (bardzo kolorowa) z wyraźną informacją, że zawiera 2-letnią bezpłatną aktualizację map. Na tej banderoli od środka jest wydrukowany kod który uprawnia do wzięcia udziału w promocji. Kod należy wykorzystać w ciągu 90 dni od pierwszego uruchomienia urządzenia.