Chorwacja

• 4 Odpowiedzi
  • 861 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline sedes

• **
  • 106
Chorwacja
« dnia: Sierpień 15, 2007, 16:13:37 »
Witam,
Wybieram się do Chorwacji i mam pytanko bo posiadam mape Eastrn Europe v.660.1219 ale tam zbytni szczegółowo nie jest,rzekłbym że marnie,widze tylko droge A1.
Jest jakaś le[sza mapka?
Był ktoś w Chorwacji z ta mapa co ja mam?
Dzieki i pozdrawiam.

*

Offline sbi

• 592
  • Sprzęt: 6630, Tungsten T3, N73, GO930, 5800XM, HTC Hero
Odp: Chorwacja
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 15, 2007, 16:30:42 »
EASTERN EUROPE V6.80 BUILD 1536

*

Offline kaka

• *
  • 50
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 15, 2007, 16:54:23 »

*

Offline Shrek.pl

• **
  • 196
    • SHREK.pl
  • Sprzęt: TT720, iPhone
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 15, 2007, 18:15:40 »
Też właśnie dwa dni temu wróciłem z Chorwacji, przejechałem od Poznania przez Czechy, Austrię, Słowenię całą Chorwację w dół, aż do Dubrovnika i potwierdzam w całości relację. Często szczególnie poniżej Splitu każe skręcać w skały lub skakać z wiaduktów :) ale jesli się jedzie uważnie i zerka równocześnie na drogowskazy, nie ma najmniejszego problemu z dotarciem do celu. Ja najwięcej korzystałem z TT (v6.80) w miastach, Zadar, Split, Trogir, Dubrovnik i wiele innych jest doskonale opisana i nie ma najmniejszych problemów, jest też dużo dróg lokalnych, ale oznaczone są jednakowo, jedzie się fajną krętą dróżką i nagle asfalt się kończy i zaczyna kamień :D więc uważać i jeszcze raz uważać, a podróż będzie bezpieczna i przyjemna.

Zamieściłem trochę fotek ze swojej jazdy, widać na nich trochę jakości ich dróg i przede wszystkim widoków, jakie roztaczają się jadąc nadmorską trasąriviery. Widoki są powalające, z lewej skały i góry wysokości na 1,5tys. mnp, z drugiej zaś turkus wody o 200m niżej od krawędzi drogi, przy której nie ma najmniejszej barierki czy pobocza ;) klimat jest niepowtarzalny, ale polecam ostrożność!

Trochę zdjęć dla chętnych www.shrek.pl/croatia.html
TT Go720 + WE & CE 8.50 <<>> iPhone 3Gs 16GB + TT 1.4.1 W&CE8.50

*

Offline vlodeck

• 732
  • xda-dev mod
  • Sprzęt: Hejcztisi Magic
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 15, 2007, 18:38:28 »
Ja bylem w tym roku w chorwacji, ale jezdzilem na iGO. Musze powiedziec ze super sie sprawdzilo. Jechalo sie bardzo przyjemnie, tylko raz gdy zwiedzalem Sibenik poprowadzilo mnie w slepa uliczke.
Macbook Black