Cześć stałem sie posiadaczem TT930. Na wstępie nadmienie że jestem pozytywnie zaskoczony. Urządzenie solidnie wykonane, akcesoria również. Zwłaszcza uchwyt zaskoczył na plus, myślałem że taki "kikucik" nie poradzi sobie z dość ciężkim sprzętem ale pełen szacun.
Samo urządzenie też niczego sobie, nawigacja jak to u TT prosta i dość skuteczna jak na razie.
Więc do rzeczy:
1. Czy da sie jakoś ustawić dzwięk aby podczas gdy odtwarzam muzykę/MP3 poprzez transmiter komunikaty nawigacji nie przerywały muzyki. Tzn żeby komunikaty nakładały sie na muzyke lub tylko ją wyciszały (to byłoby już super rozwiązanie)?
2. Coś mi sie obiło o oczy przy przeglądaniu forum że można doinstalowywać sobie do Tomka dodatkowe programy. Czy w najnowszych wersjach nadal jest to możliwe i jakie mogą to być programy, czy jest jakiś zbiór tychże gdzieś w necie i czy nic nie trzeba odblokowywać ?
3. Jakich uchwytów używacie (innych niż zestawowe)? Chodzi mi o uchwyty aktywne. Znalazłem ofertę Brodita (dobre, posiadam do telefonu) i znalazłem uchwyt TomTom Work
http://www.tomtomwork.pl/index.php?p35,tomtom-go-7000-930-730-aktywny-uchwytCzy ktoś może posiada takiego worka a może jakieś inne rozwiązanie...