Tośka TG01 parę dręczących pytań

• 3 Odpowiedzi
  • 1310 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline sasio

• **
  • 246
  • Redaktor Mobility
  • Sprzęt: TG01 White & 5230 & N96 & many more
Tośka TG01 parę dręczących pytań
« dnia: Marzec 17, 2010, 23:49:41 »
Cześć.
Dawno mnie tu nie było.
Ostatnio w moje ręce wpadła Tośka TG01 mojego znajomego, wszystko super pięknie, skłoniło mnie to do rozmyśleń o jej zakupie.
Ekran 4.1 i Snapek robią swoje i podobno uporano się z częścią problemów.
Moje pytania są następujące:
-Czy wyszedł patch(tak twierdzi mój znajomy) poprawiający przerywanie i zanikanie dźwięku?
-Jak z jakością muzyki na Tośce na słuchawkach, da się jakoś podbić bardziej bass?
-Podobno powstały już ROMy tworzone przez użytkowników prywatnych, da się je wgrać bez problemu?
-Miałem HTC Magic i imponował mi HTC Sense, da się tutaj zainstalować TouchFlo 3D?
-Da się ustawić aktualizację emaili, i pogody po WiFi aby łączył się z WiFi wtedy kiedy znajdzie się w zasięgu otwartej sieci?
(W Magicu tak miałem że co chwile szukał sieci WiFi aby się połączyć, usuwalem punkty dostępowe)
-Jak z łapaniem GPS i jakością "trzymania" sygnału?
Pozdrawiam
Biała księżniczka zmieniła właściciela...

*

Offline maciek90

• **
  • 158
  • Sprzęt: K850i
Odp: Tośka TG01 parę dręczących pytań
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 18, 2010, 09:36:51 »
Bass można trochę podbić w srs wow hd.

Gotowane romy to narazie tylko rozłożenie romu na składniki i złożenie go. Nie ma jeszcze chętnych na testowanie nowych romów, bo jest spore prawdopodobieństwo zbrickowania tośki (wgrywa się wszystko, nie tylko sam rom).

Da się zainstalować TouchFLO, ale z postów na forum wynika, że dopóki nie będzie gotowanych romów nie ma co się tym bawić.

Ja z gpsem nie mam problemów. Automapa działa bez dodatkowych programów.

*

Offline Szakalabombas

• 366
    • Silesiarock.pl - Portal śląskiej społeczności muzycznej
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S2
Odp: Tośka TG01 parę dręczących pytań
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 18, 2010, 10:04:28 »
Najnowsza oficjalna aktualizacja ze strony Toshiby rozwiązuje chyba wszystkie software'owe problemy Tośki. W jakiekolwiek autorskie programy HTC nie polecam się bawić, działają na TG01 wyjątkowo niestabilnie, przez to miałęm już 3HR, i więcej tego nie ruszam.