W koncu dzisiaj mi przyslali i musze powiedziec ze bije na glowe Touch Diamonda, Omnie. Nawet x50v nie bedzie mi juz chyba potrzebne do niczego. Nie wiem kto narzekal na wykonanie, nie jest to metal wprawdzie, ale wszystko ladnie pasuje i jest przyjemne w dotyku. Chodzi jak rakieta. A juz fakt ze mozna podlaczyc myszke/klawiature bez kupowania extra sprzetu/majsterkowania dobija zupelnie.
Restartuje sie od czasu do czasu to fakt. Niektore programy chodza za szybko... Opera 9.7 beta jest niestabilna.
Jedno pytanie, czemu jak podlacze sluchawki to dziala w porzadku, ale jak podlacze wieze/glosniki to muzyka leci przemiennie 2 sekundy na wiezy, 2 sekundy na glosniku telefonu itd... (edit: musi byc cos z wieza, bo na 2 roznych kablach probowalem, a na glosnikach od kompa spoko.
Inna rzecz, ze ma bardzo dobra jakosc dzwieku. Na headsecie BT sony, za pierwszym razem jak podlaczylem do Tg01 to szczena mi opadla. Wczesniej ani x50v, OMNIA, Nokia, Sony Ericson, ani nawet mp3 player sony z przystawka BT nie brzmial tak dobrze.