0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
klient to nie host, prawda?
Ahhhhhhh..... coraz częściej mi się wydaje że producenci wolą robić zabawki dla dzieci niż profesjonalne palmtopy.Przecież qualcomm mógł się postarać o to aby w snapdragonie był host.
qualcomm to chyba najbardziej znenawidzona przeze mnie firma. Cokolwiek zrobia, to zawsze to cos musi miec razace niedociagniecia, albo brak jaks rzeczywiscie potrzebnych funkcji. Jeszcze dochodzi do tego brak driverow... żal.
Co do hosta to jeszcze tu: http://pda.pl/tag/tg01/
zalosne. iphone to zabawka, a tosia TG01 to pda... Calkiem ciekawy sprzet z tosi, szkoda za ma az tak wielki ekran i nie ma klawiszy, jak dla mnie 3,8" to maks.
Cytat: Bacao w Lipiec 02, 2009, 16:51:50zalosne. iphone to zabawka, a tosia TG01 to pda... Calkiem ciekawy sprzet z tosi, szkoda za ma az tak wielki ekran i nie ma klawiszy, jak dla mnie 3,8" to maks.G910 też zapowiadał się ciekawie a jak wyszło to wszyscy wiemy. Mam nadzieję że TG01 nie podzieli jednak losu g910.
Cytat: fender80s w Lipiec 18, 2009, 18:43:08Cytat: Bacao w Lipiec 02, 2009, 16:51:50zalosne. iphone to zabawka, a tosia TG01 to pda... Calkiem ciekawy sprzet z tosi, szkoda za ma az tak wielki ekran i nie ma klawiszy, jak dla mnie 3,8" to maks.G910 też zapowiadał się ciekawie a jak wyszło to wszyscy wiemy. Mam nadzieję że TG01 nie podzieli jednak losu g910.No g910 było dosłownie najgorszym PDA jakim miałem (nawet motorola mpx300 lepiej wspominam) niestety
A szkoda bo g910 designem trafiała w moje gusta. Ale qualcomm & rozdzielczość i praktycznie zero gotowanych romów (słyszałem że jakiś zrobili to prawda???)