TG01 w orange polska

• 2 Odpowiedzi
  • 1247 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

TG01 w orange polska
« dnia: Styczeń 26, 2010, 23:55:19 »
Witam
Jako ciekawostkę informuję iż wszedłem na orange żeby przypomnieć sobie konfigurację sieci orange pod GPRS i tu niespodzianka. Wcześniej miałem G900 która była na polskim rynku, jednak nie znalazła się w sieci orange a tym bardziej w opisie konfiguracji, a dzisiaj patrzę i jest TG01:) Teraz ciekawość mnie zżera czy poprostu orange na całym świecie muszą mieć solidarnie to samo na swoich stronach tyle że w różnych językach, czy może orange w polsce postanowiło wznowić rozmowy  z Toshibą...np. po jakimś być może sukcesie swoich kolegów z UK. Tutaj nurtuje mnie dodatkowo taka myśl że może orange chce mieć elegancko dopracowany rom i wstawić tg01 jako rywal HTC HD 2 w Plusie albo jako jego tańsza wersja niedostępna u konkurencji(podobno orange ma mieć też HD2). Trzeba być dobrej myśli...tosia tg01 = dostęp do wersji romu TG01 PL :)

*

Offline Szakalabombas

• 366
    • Silesiarock.pl - Portal śląskiej społeczności muzycznej
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S2
Odp: TG01 w orange polska
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 27, 2010, 00:29:04 »
Połowa telefonów które tam są nigdy nie była dystrybuowana w Polsce a jednak widnieje w konfiguratorze. Wydaje mi się że zwyczajnie ORANGE wrzuca tam co sobie chce, a jeśli nie to jest to jednolita strategia dotycząca wszystkich oddziałów ORANGE na całym świecie. Raczej nie spodziewałbym się cudów.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2010, 00:34:00 wysłana przez Szakalabombas »