Vonski skonfigurowało ci MMSy? z automatu czy coś robiłeś?u mnie w opcjach jest konfiguracja dla o2
Tg01 nie budzi się po zainstalowaniu Tflo3DHDb2 - później sobie przypomniałem, że port z kaisera miał to samo
AdvancedConfigurator 3.3 - też coś miesza miałem problemy - coś zmieniłem a potem nie dało się już wrócić
mnie coś Opera świruje są kolorowe paski na dole i górze wersja beta ze strony producenta 9.xx
aha - kopa to tośka dostała jak przeleciałem system sktools cleanem i zoptymalizowałem rejestr - ale czy błędy jakieś nie wyszły nie wiem bo w ramach Tflo3D znów zrobiłem HR
podsumuję 24godziny z TG01
- z 6 razy klnąc jak szewc ściągałem klapkę -koszmar użytkownika - leży już na stałe w pudełku aż ustabilizuję system
- HR zrobiłem ze 20 razy
- wyciągałem baterię z 50 razy żeby go odpalić
- przeszperałem sieć w poszukiwaniu dedykowanych programów ale na jakieś sensowne forum o TG01 nie trafiłem - na modaco softu nie widziałem
- Automapę reinstalowałem bo nie było czcionki - jak później po fakcie skojarzyłem to przez skórkę qvga
- do rozmów telefon się niemal nie nadaje to jest dramat nawet z dopałkami
- bateria jakby działała podobnie do kaiserowskiej 1350mha
- jak dziś odpaliłem kaisera to mi się wszystkiego odniechciało - nie ta maszyna - nie ta reakcja,nie ten ekran, nie te prędkości
- futerału nie mam i nie ma gdzie kupić - w kieszeni się nie mieści - no kicha na maksa
- kupiłem folię - ale na sam ekranik - bez całości
- nie cierpię szkopów a ich język jest do bani - no nie wiem jak obrócić ekran, co zrobić z żyroskopem, co to są za opcje ekranu i oszczędzanie....
- martwi mnie to że nikt nawet nie robi cabów z tłumaczeniami na eng - poza tą wtopą co pisał Vonski