Nakładki ekranu today

• 9 Odpowiedzi
  • 2761 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nakładki ekranu today
« dnia: Marzec 22, 2010, 19:31:16 »
Czy używacie czegoś innego niż SPB MS? Konkretnie chodzi mi o to czy są alternatywy(prócz wspomnianego już MS oraz original WM 6.5 today). Jakoś przejadł mi się ten SPB MS 3.5 (miałem go na G900) i do tego sporo pamięci połyka podczas swojego działania. Zastanawiam się nad Manillą 3d->widziałem na jakimś filmiku youtube że ktoś go miał na Tośce TG01. A może jest coś fajniejszego? Napiszcie kto z czego korzysta.

*

Offline maciek833

• 307
  • Sprzęt: Samsung Galaxy SII
Odp: Nakładki ekranu today
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 22, 2010, 19:54:45 »
HTC Sense-manila3d na Tg01 nie działa zbyt poprawnie ,nie działa kilka funkcji,ale to zapewne kwestia czasu.
N70--->G900---->TG01---->Samsung Galaxy SII

*

Offline xander122

• 514
  • Sprzęt: e52
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 22, 2010, 20:13:00 »
HTC Sense-manila3d na Tg01 nie działa zbyt poprawnie ,nie działa kilka funkcji,ale to zapewne kwestia czasu.
nie do końca,na xda temat stoi w miejscu.Generalnie nie ma większego sensu instalacji manili bez romu a jak wiadomo wszyscy czekają za tym drugim

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 22, 2010, 20:21:28 »
Czyli używacie MS czy może standartu?

*

Offline xander122

• 514
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 22, 2010, 20:48:27 »
używam titanum.nie jest może najładniejszy ale za to dość funkcjonalny szybki i ma mały apetyt na ram

*

Offline Khil

• **
  • 166
  • Starszy Pompowniczy
  • Sprzęt: X50v, x51v, TG01
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 22, 2010, 20:49:34 »
Standardu...

Mi wystarcza Titanium z ladnym tlem. Bawilem sie SPB troche, ale zzera pamiec i tak naprawde nie potrzebujesz wszystkich kontaktow z fejsbukowymi zdjeciami miec i innych gadzetow.

I'm 12 and what's this?

*

Offline xander122

• 514
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 22, 2010, 21:13:54 »
miałem spb z nakładką sense wygląda to super ale nie znoszę kiedy nakładka today ingeruje w podmenu czyli wszystkie kontakty,sms-y itp.jak sama nazwa mówi nakładka ma być tylko na ekran dzisiaj i nic więcej wiele bym dał za starą dobra manile 2.0, nie ma żadnych nie potrzebnych rzeczy, już nie wspominając o sesne które nawet na 1Ghz nie chodzi jakoś super płynnie

« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 22, 2010, 23:38:43 »
Titanium?? Pobieżnie przeglądając znalazłem jakieś titanium plugin ale nie do końca wiem jak to wygląda...:P Czy to jest normalna nakładka która w miarę swojego rozwoju posiada jakieś wersje? Jeżeli tak to która wersja jest najodpowiedniejsza dla tośki? Jeżeli ma ktoś pod ręką link do wersji dla naszych tosiek do pobrania to będe wdzięczny.

*

Offline Khil

• **
  • 166
  • Starszy Pompowniczy
  • Sprzęt: X50v, x51v, TG01
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 23, 2010, 06:53:12 »
Titanium to standardowy ekran WM 6.5

Nie szlo googlowac...

Sa na XDA narzedzia ktorymi mozna calkiem niezle zedytowac elementy wedle wlasnego uznania.

I'm 12 and what's this?

« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 23, 2010, 15:08:40 »
No właśnie piszę że pobieżnie przejrzałem hasło Titanium i wyskoczyły mi standardowe ekrany WM 6.5 oraz jakieś inne zupełnie motywy. Nie wszyscy mają czas na czytanie lektury internetowej.