Mysle, ze bedzie mozna kiedys ROM-y wgrywac - jesli uda sie w koncu zrobic normalna kuchnie do G910 (ktore teraz stanialy, moze bedzie mozna donacjami popchnac ruskich na przod), w TG01 jest prawie ten sam system. Jak na razie 6.5 jest calkiem dorobiony, sobie powoli zangielszczam i dorabiam wlasne ustawienia - trzeba miec jakies hobby. Mam tylko nadzieje, ze kuchnia na TG01 pojawi sie przed W.M 7, bo wtedy dopiero Toshiba bedzie w kiepskiej sytuacji.
Albo wymienie na HD2, ale jak na razie, nie widze czym by sie mialo specjalnie roznic to TG01, chyba ze bedzie mial ekran AMOLED (jakos nie podaja na oficjalnej stronie), ekran pojemnosciowy na razie bedzie bez specjalnego znaczenia bez softu ktory to obsluzy. A roznica w cenie za nowa bedzie ogromna (2x), nie mowiac juz, ze, jak zwykle, pewnie na poczatku bedzie strasznie zabuggowana. Ostatnio mialem w przez 3 dni Diamonda 2, i szczerze mowiac zrazil mnie do siebie bardzo, nawet TouchFlow nie jest taki super, jak mi opowiadano (teraz uzywam jedynie przerobionego Titanium zamiast SPB MS, laduje sie 2x szybciej)