Akcesoria do TG01

• 42 Odpowiedzi
  • 10827 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Szakalabombas

• 366
    • Silesiarock.pl - Portal śląskiej społeczności muzycznej
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S2
Odp: Akcesoria do TG01
« Odpowiedź #30 dnia: Listopad 15, 2009, 20:07:18 »
Gdzieś miałem artykuł o tym że wszystkie są poliwęglanowe, jak znajdę to kiedyś wam wkleję.
Powered by S5PV310 Exynos 4210™

*

Offline Konował

• 512
  • Sprzęt: SGS2
« Odpowiedź #31 dnia: Listopad 15, 2009, 20:49:26 »
Ja mam poliweglana i jestem zadowolony, przejzysta 100% przynajmniej jak na moj wzrok, mialem rozne folie i albo brando albo dobry poliweglan. Brando troche kosztami straszy wiec .....
były: MOTOROLA A925->ACER N35-> ASUS 620-> ACER N311-> MIOA701->  HTC TYTN II   -> SAMSUNG OMNIA -> Toshiba TG01-> OMNIA II -> SAMSUNG WAVE->  HD2 =>galaxy s=>galaxy S2

*

Offline Szakalabombas

• 366
« Odpowiedź #32 dnia: Listopad 15, 2009, 21:34:25 »
Fakt faktem że w przypadku poprzednich telefonów (nie koniecznie tak zaawansowanych technicznie) miałem z poliwęglanem problemy, ale akurat ten Diamond Screen na którego trafiłem był strzałem w 10...
Powered by S5PV310 Exynos 4210™

*

Offline marcin68

• 20
  • Sprzęt: Universal, Trinity, Blacstone, TG01, HTC Desire HD
« Odpowiedź #33 dnia: Listopad 16, 2009, 21:32:54 »
Mam pytanie, czy nie spotkał się ktoś z ofertą oryginalnego kabelka microusb-usb do podłączenia z PC? Mój się gdzieś zawieruszył :(

« Odpowiedź #34 dnia: Listopad 17, 2009, 03:14:04 »
A skad wiesz jak nawet nie kupiles a ja kupilem i taka i taka bo koles nie dawal znaku zycia z Niemiec czy wyslal, wiec mam porownanie i wiem ze DuraSec to to samo co Dipos wesoły ale jak wolisz placic za wysylke wiecej to spoko wesoły a poliweglan z tej aukcji to shit wesoły

Oczywiście, że kupiłem... Stąd właśnie wiem...

*

Offline januszzbych

• *
  • 98
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S i nie z EuroAGD
« Odpowiedź #35 dnia: Listopad 17, 2009, 09:14:06 »
Nie kalm, nie wiesz kupiles ta ktora odradzalem z kolega Vonskim a nie kupiles tej ktorej polecalem na allegro, a ebay nie jest zly ale po co przeplacac na wysylce jak towar mozna kupic tu :) poza tym TG01 coraz wiecej uzytkownikow sie pozbywa wiec nie liczcie na jakis update :)
ANDROID to jest TO :)

*

Offline pdakocjo

• **
  • 174
  • Sprzęt: Toshiba TG01
« Odpowiedź #36 dnia: Listopad 17, 2009, 10:02:34 »
Nie kalm, nie wiesz kupiles ta ktora odradzalem z kolega Vonskim a nie kupiles tej ktorej polecalem na allegro, a ebay nie jest zly ale po co przeplacac na wysylce jak towar mozna kupic tu :) poza tym TG01 coraz wiecej uzytkownikow sie pozbywa wiec nie liczcie na jakis update :)
Chyba się trochę Kolego zapominasz.
Nie wiem co kupił coldsoul , i w zasadzie jest mi to obojętne, ale nie ma powodów zarzucać mu kłamstwo.
Twoje zdanie na temat sprzętu trudno brać poważnie, bo kierujesz się emocjami, domysłami i niesprawdzonymi wiadomościami (po przykłady mogę odesłać na inne forum), a nie rzeczową analizą.
Jak piszesz, pozbyłeś się TG01. I to jest w porządku.
Mam nadzieję, że pozwolisz, że ja swoją Toshibą jeszcze się pobawię...

« Odpowiedź #37 dnia: Listopad 19, 2009, 00:10:42 »
Bez komentarza... :) Zgadzam się w 100% pdakocjo :) - TG01 rządzi ;)

*

Offline nicus

• 632
  • Sprzęt: Milestone
« Odpowiedź #38 dnia: Listopad 20, 2009, 03:52:53 »

I gratuluje tym ktorzy sie go pozbywaja :) ale glupoty:) jak narazie jedyny telefon na jaki zamienilbym TG01 to Acer S200 tylko z powodu mozliwosci wgrywania gotowanych romow bo w reszcie ten fon jest gorszy od TG01 a fanom HTC HD2 polecam poczytac troszke :) multidotyk ktory nigdzie nie dziala? oraz badziewne sterowniki opengles (3D) biedactwa proboja juz wgrywac stery z TG01 bo kosila HD2 i to zdrowo na benchmarkach :) ale tia ludzie leca na to co ladnie opakowane i zareklamowane :)

*

Offline robix1999

• Ekspert HTC HD2
  • 1767
  • KRK
  • Sprzęt: Kaiser,TG01,LE0, SGS2, SGSIII, SGS4 Exynos Octa
« Odpowiedź #39 dnia: Listopad 20, 2009, 09:15:42 »
Nicus ale te nasze stery 3D do openGL też ssą - widziałeś karuzelę w spb w wersji pełnej?
z benchmarków wynika też że TG01 i 3D pozostawia wiele do życzenia nawet względem Touch HD - i to tylko kwestia sterowników bo DSP w snapdragonie jest mocarny - i do czasów Tegry nic go nie przebija

a co do gotowanych romów - ja już przyzwyczaiłem się do tego że nie muszę non stop wgrywać nowy i psioczyć że znów coś nie działa jak należy - więc jak zrobią nowe będzie dobrze - a jak nie zrobią - nie będę się przejmować
lada dzień powinny wyjść kolejne PDA od Toshiby - więc jest szansa na to że się coś zmieni w tej materii - bo inaczej nie rokuję Toshibie nadmiernej sprzedaży - i tak pewnie Orange UK nie będzie nic więcej od nich kupował po wtopie z TG01

*

Offline nicus

• 632
  • Sprzęt: Milestone
« Odpowiedź #40 dnia: Listopad 20, 2009, 12:35:20 »
Karuzela panow z SPB to inna bajka :) i nie dziala na zadnym fonie poza tymi z procem msm7xxx wiec nie wiem co oni tam za maniane odwalili :P bo jesli byla by to kwestia sterow to ciely by sie tez gry typu NFS Tower defence etc... a tna sie tylko na wypasionym HD2 za 2800 zl :P btw. zaczelismy offtop wiec na tym ja koncze ten temat.

*

Offline Szakalabombas

• 366
« Odpowiedź #41 dnia: Listopad 23, 2009, 17:39:13 »
Mnie karuzela chodzi (jeśli chodzi wam o to samo co mnie). Jedynie nie ma tutaj działającego akcelerometru. A tak to działa...