[TG01] WM 6.5 (nie) oficjalnie

• 228 Odpowiedzi
  • 31034 Wyświetleń

Odp: [TG01] WM 6.5 (nie) oficjalnie
« Odpowiedź #90 dnia: Październik 12, 2009, 15:03:36 »
ja juz tego czekanie mam dosc i dzis swoja tg01 na allegro wystamie jest nowka nie urzywana z papierami tak wiec  napewno ktos kupi ,  tylko rzaluje  jednego ze dla tego poj....... telefonu tg01 sprzedalem nowke htc hd zal zal :(

*

Offline januszzbych

• *
  • 98
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S i nie z EuroAGD
« Odpowiedź #91 dnia: Październik 12, 2009, 15:08:49 »
mozesz wystawic ale wystaw od razu cene jaka chcesz, bo ja swoja dalem znajomemu do wystawienia i poszla by za 1250 zl. !!! i nie sprzedalem, bez pzesady, tym bardziej malo tych telefonow w PL a w Niemczech i UK poszly do gory !!! bo sprzedawaja z wgrana wersja 6.5 co ciekawe.
ANDROID to jest TO :)

« Odpowiedź #92 dnia: Październik 12, 2009, 15:12:05 »
tylko ciekawe czy z finalna wersja wm6.5 ?? czy moze tez wersja prubna ??

*

Offline januszzbych

• *
  • 98
« Odpowiedź #93 dnia: Październik 12, 2009, 15:20:48 »
Nic nie potrafie owiedziec bo nie mialem takiej w rece ale jak juz poczekalem te 2 tygodnie to nastepne dwa wytrzymam :) glowa do gory, telefon za te pieniadze jest wart swojej ceny za Acera z tymi samymi komponentami w srodku trzeba zaplacic 2000 zl. ! a Acer to dopiero zadna firma :)

« Odpowiedź #94 dnia: Październik 12, 2009, 15:28:59 »
szczera informacja dla wszystkich , nie bierzcie tego gu.... TG01 bo sie nie oplaca o 100% od TG01 jest lepszy HTC TOUCH HD muwie wam , nie dajcie sie wpie....... w guw.......... tak jak ja i inni nie kupujcie TG01

pozdro all

ide swuj szajs TG01 wystawic na allegro :( :( :(

*

Offline Konował

• 512
  • Sprzęt: SGS2
« Odpowiedź #95 dnia: Październik 12, 2009, 15:32:39 »
sImPaTicCc1985   no tak hd jest super fajnym sprzetem  :O, a szczegolnie procesor  :mrgreen:, zreszta kazdy wie swoje wiec szkoda gadac,
były: MOTOROLA A925->ACER N35-> ASUS 620-> ACER N311-> MIOA701->  HTC TYTN II   -> SAMSUNG OMNIA -> Toshiba TG01-> OMNIA II -> SAMSUNG WAVE->  HD2 =>galaxy s=>galaxy S2

*

Offline maciek833

• 307
  • Sprzęt: Samsung Galaxy SII
« Odpowiedź #96 dnia: Październik 12, 2009, 15:59:36 »
szczera informacja dla wszystkich , nie bierzcie tego gu.... TG01 bo sie nie oplaca o 100% od TG01 jest lepszy HTC TOUCH HD muwie wam , nie dajcie sie wpie....... w guw.......... tak jak ja i inni nie kupujcie TG01

pozdro all

ide swuj szajs TG01 wystawic na allegro :( :( :(

Czemu twierdzisz ,że TG01 to szajs?
N70--->G900---->TG01---->Samsung Galaxy SII

« Odpowiedź #97 dnia: Październik 12, 2009, 16:41:22 »
patrzac na procek i wyswietlacz to TG01  jest zaj..... ale patrzac na to ze jest strasznie nie dopracowana np na htc hd  jak slucham muzy na windows media plaierze i zablokuje klawiature to muza dalej mi gra a na TG01 jak tak zrobisz to muza przestaje grac . mozna wgrac inne programy i pokombinowac aby tak nie robila TG01 ale po co sie meczyc skoro tak nie powinno byc . baterie strasznie zre masakra 1 dzien i ladujesz  ponownie i jak by tego malo to im slabsza bateria tym bardziej muli procek , czegos takiego na omni i htc hd nie mialem nigdy . no i dzwonienie jak dzwonisz z TG01 nie warzne  gdzie to  slychac stuki trzaski w sluchawce masakra , nie polecam swoja przetestowalem i juz wiem ze na darmo ja kupilem bo i tak do niczego nie wykorzysta sie ten 1ghz procek na omni i htc hd tez super filmy chodzily bez 1ghz procka

przykro mi to muwic ale TG01 to zlom aaaa dodam jeszcze ze automape na htc hd czy omni wgrywalem w nie cale 10minut a na TG01 te same skladniki auto mapy wgrywaly  sie ponad 1h20min masakra doslownie , o jeszcze na TG01 jesli jakis program instalujesz na karcie pamieci to nie masz normalnej ikony jak np w htc hd czy omni tylko w TG01 masz bialy kwadracik masakra !!!!!

to sa powody dla czego twierde e TG01 to zlom , ale karzdy ma inny gust , ja akurat interesuje sie takimi  zabawkami po czesci to ciut zwiazane z moja praca i powiem ze wszystkie telefony z wm 6.1 i 6.5 sa lepsze od TG01 powaga rozwarzcie te uwagi za nim kupicie to scie..............  

pozdro all

a druga jeszcze sprawa to ze do wszystkich fonow z wm oprucz TG01 sa fajne romy a do TG01 nawet od producenta nie ma oficjalnego romu i nie wiadomo czy tak naprawde bedzie wiec zastanowcie sie szczeze bo toshiba 1 dnie muwi tak a drugiego dnia inaczej mam przyklad w zeszlym tygodniu pisalem do suporta kiedy bedzie oficjalny rom dla nas to odpowiedzieli mi ze 12.10.2009 a w piatek napisalem jeszcze raz i odspisali mi wczoraj  z informacja ze nie wiedza dokladnie ale napewno ze 10,2009 i szczeze muwiac nie licze juz na to
Napisane: Październik 12, 2009, 16:33:39
i jeszcze jedno czemu wm 6.5 orange nie dziala na TG01 z O2 i odwrotnie nie powinno byc problemu , przecisz to ten sam tel !!

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
« Odpowiedź #98 dnia: Październik 12, 2009, 17:00:58 »
Matko boska człowieku: weź naciśnij sobie przed wysłaniem przycisk: Sprawdź Ortografię, bo oczy bolą od czytania tego.

A wracając do tematu: jak nie podoba Ci się TG01 albo nie potrafisz jej skonfigurować, to sprzedaj i kup sobie co innego, a nie pisz tu takich farmazonów, że to g*** itd.

« Odpowiedź #99 dnia: Październik 12, 2009, 17:09:08 »
Matko boska człowieku: weź naciśnij sobie przed wysłaniem przycisk: Sprawdź Ortografię, bo oczy bolą od czytania tego.

A wracając do tematu: jak nie podoba Ci się TG01 albo nie potrafisz jej skonfigurować, to sprzedaj i kup sobie co innego, a nie pisz tu takich farmazonów, że to g*** itd.

czlowieku nie skonfigurujesz jej tak aby bledow nie bylo , bynajmniej na razie !!

*

Offline maciek833

• 307
« Odpowiedź #100 dnia: Październik 12, 2009, 17:10:48 »

w 100% się zgadzam.

PS:
Nikt Ci nie kazał kupować TG01.

*

Offline maslak

• **
  • 136
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S
« Odpowiedź #101 dnia: Październik 12, 2009, 17:22:49 »
jednak taka "zabawka" jest dla niektorych zbyt skomplikowana...

« Odpowiedź #102 dnia: Październik 12, 2009, 17:29:13 »
to skonfiguruj tak go ze np auto mapa bedzie sie 10minut instalowala a nie 1h20min albo to ze jak sluchasz muzyki przez windows media player i zablokujesz klawiature to muza sie nie wylonczy , skoro taki cwany jestes to zrub to !!!

*

Offline Konował

• 512
« Odpowiedź #103 dnia: Październik 12, 2009, 17:34:48 »
sImPaTicCc1985 teraz to mnie przerazasz :ok:, jakie biale kwadraty??, jakie trzaski przy rozmowie(na 6,1 bylo roznie na 6,5 no problem), karta chodzila wolno fakt ale wsadzasz do aparatu i po formacie dziala normalnie(wiadomo toshiba dala gowniane karty do gownianego fona), mi po zablokowaniu tel player dziala dalej, dochodze do wniosku ze nokia(ajfona tez morzesz nabyc) bylaby idealna dla ciebie.
były: MOTOROLA A925->ACER N35-> ASUS 620-> ACER N311-> MIOA701->  HTC TYTN II   -> SAMSUNG OMNIA -> Toshiba TG01-> OMNIA II -> SAMSUNG WAVE->  HD2 =>galaxy s=>galaxy S2

« Odpowiedź #104 dnia: Październik 12, 2009, 17:49:57 »
no a umnie nie dziala muza i nie warzne czy na real playerze czy na windows media player slucham :( moze na jednym chodzi a na innym nie no i jeszcze denerwuje mnie jedno nie da wylonczyc nigdzie tego zeby tel sie nie ladowal po podlaczeniu do kompa , to tez mi przeszkadza , a jesli chodzi o karte to formata zrobilem i wcale szybciej nie chodzi niestety :(
Napisane: Październik 12, 2009, 17:48:07
znowu Updating http://www.toshiba-europe.com/mobile moze cos bedzie chociasz watpie , wczoraj bylo to samo :(

*

Offline maciek833

• 307
« Odpowiedź #105 dnia: Październik 12, 2009, 17:57:26 »
Mam nadzieje ,że w końcu wyjdzie ,6.5 ENG ile można czekać ,już od dawna zapowiadali.

Dziś się prawie spóźniłem bo budzik nie zadzwonił :D więc niech wydają tego 6.5.

*

Offline robix1999

• Ekspert HTC HD2
  • 1767
  • KRK
  • Sprzęt: Kaiser,TG01,LE0, SGS2, SGSIII, SGS4 Exynos Octa
« Odpowiedź #106 dnia: Październik 12, 2009, 18:48:45 »
ja tg01 widzę jako telefon dla fanów pda i użytkowników co najmniej zaawansowanych - dla zwykłego zjadacza chleba to koszmar - i wcale się nie dziwię że ludzie się wpieniają
co do Touch HD błędów też ma od groma - dział z problemami pęka w szwach
okiełznana TG01 z 6.5 - jak u mnie - to czysty miód - w zasadzie działa bardzo dobrze - a jeszcze spolszczona to na eng. rom czekam bardziej dla nowszego buildu

co do supportu toshiby - to są dziady i szmaciarze psiego gó.... nie warci - i dlatego odradzajcie wszystkim znajomym zakup czegokolwiek made in toshiba - tak dla zasady - może ktoś z toshiba polska to przeczyta i wyśle do centrali co się o nich sądzi

póki co tg01 rulezzzzz :)

*

Offline Konował

• 512
« Odpowiedź #107 dnia: Październik 12, 2009, 19:07:17 »
No w sumie nowszy build by sie przydal, zawsze to cos poprawia, po spolszczeniu 6,5 z forum wszystko fajnie dziala, ale jakby jeszcze te dodatkowe ustawienia toshiby byly spolszczone to normalnie nie trzeba niczego wiecej, nawet ostatnio igo 8 odpalilem :grin:.

« Odpowiedź #108 dnia: Październik 12, 2009, 19:08:41 »
ja tg01 widzę jako telefon dla fanów pda i użytkowników co najmniej zaawansowanych - dla zwykłego zjadacza chleba to koszmar - i wcale się nie dziwię że ludzie się wpieniają
co do Touch HD błędów też ma od groma - dział z problemami pęka w szwach
okiełznana TG01 z 6.5 - jak u mnie - to czysty miód - w zasadzie działa bardzo dobrze - a jeszcze spolszczona to na eng. rom czekam bardziej dla nowszego buildu

co do supportu toshiby - to są dziady i szmaciarze psiego gó.... nie warci - i dlatego odradzajcie wszystkim znajomym zakup czegokolwiek made in toshiba - tak dla zasady - może ktoś z toshiba polska to przeczyta i wyśle do centrali co się o nich sądzi

póki co tg01 rulezzzzz :)
a masz tez ten problem ze jak sluchasz muzyki np a wmp i zablokujesz klawiature ekran to muza ci nie leci ??

i czy masz jakis twaker do niej ??

« Ostatnia zmiana: Październik 12, 2009, 19:11:08 wysłana przez sImPaTicCc1985 »

*

Offline pdakocjo

• **
  • 174
  • Sprzęt: Toshiba TG01
« Odpowiedź #109 dnia: Październik 12, 2009, 19:28:56 »
to skonfiguruj tak go ze np auto mapa będzie sie 10minut instalowała a nie 1h20min...

Jak masz piracką kopię AM i kopiujesz pliki a nie instalujesz, to tak masz.
Ja instalowałem legalną kopię kilkanaście minut przez USB i kilka minut jak robiłem to w czytniku Peceta.
I tu nie ma żadnego problemu.

Ciekawe o co masz pretensje? Obiecywali Ci coś, czego nie dostałeś?
Kupiłeś sprzęt wiedząc jaką ma wersję językową, z jakiej jest sieci.
Robiłeś to pewnie myśląc, że jakoś to będzie i łatwo system się spolszczy czy zangielszczy i będzie do przodu?
To mam złą nowinę: czy to Toshiba czy inna wielka korporacja - nie będzie się tam nikt przejmował takimi odkrywcami jak my!
Tam się liczy zysk z klientów, którzy kupują sprzęt po to, aby był w takiej wersji w jakiej jest, a to jest 99,99%.
Logiczne.

*

Offline robix1999

• Ekspert HTC HD2
  • 1767
  • KRK
  • Sprzęt: Kaiser,TG01,LE0, SGS2, SGSIII, SGS4 Exynos Octa
« Odpowiedź #110 dnia: Październik 12, 2009, 19:39:48 »
kolego jeśli Cię zadowala status quo i robienie nas w trąbę z upgratem który sami zapowiedzieli to pozostawiam to bez komentarza
czy uważasz za normalne stan kiedy wady urządzenia nie są poprawione mimo takiej możliwości a nawet konieczności?
Nie piszcie nic , nie protestujcie - nie chodźcie na wybory - z pewnością będzie lepiej.....

pisałem zawsze i będę pisał że - forum służy również do wyrażania swojego niezadowolenia - i każdy taki głos pomaga innym użytkownikom podjąć właściwą decyzję

*

Offline Khil

• **
  • 166
  • Starszy Pompowniczy
  • Sprzęt: X50v, x51v, TG01
« Odpowiedź #111 dnia: Październik 12, 2009, 19:58:02 »
Panowie, mam dosc narzekan juz... szczegolnie jednego pana, ktory sie wywnetrza na temat supportu na conajmniej 2 forach juz.
1. Cierpliwosc. Support Toshiby dla komorek w Europie jest prawie nieistniejacy, bo i telefonow prawie nie ma w obiegu. To nie jest Nokia czy SE. Mialem lapka Toshiby i, osobiscie, powodow do narzekania nie bylo, udalo mi sie nawet dodzwonic w UK i milo mi wszystko wyjasniono. Natomiast, widac, ze nikt z Was nie mial czegokolwiek od Sony, bo byscie cicho siedzieli  :grin:. Moj VAIO jest zaskakujaco dobrym kompem, ale na boga... support nie istnieje. Nie ma zadnych updatow, raptem jeden do BIOSa, na wszystko jest DRM (karta dzwiekowa nie nagrywa, nie ma bootu z USB itd...).
2. Ja mam iGO8 i chodzi jak marzenie na WVGA.
3. Nie ludz sie, nikt z Toshiby, czy innych, nie czyta forum i potem placze, ze podobno ktos chce sprzedac ich nowiutki telefon bo jest be.. oni patrza tylko na statystyki. Zreszta nagle sie moze okazac po zlamaniu ROM-ow, ze TG01 to fantastyczna i tania platforma do gotowania i modowania (chyba zreszta dlatego wiekszosc zapalencow ja kupila)
4. Da sie wlaczyc media playera i sluchac po zablokowaniu klawiatury na 6.5 (na 6.1 bylo to rzeczywiscie irytujace). Anyway, polecam zainwestowac w headset BT. Mozna podlaczyc bylo juz na 6.1, wlaczyc muzyke i wylaczyc ekran. Nawet dzialaja przyciski na headsecie (play,next itd.., ale tylko w Media playerem, CorePlayer powinien dodac sterowniki do tego :( )
5. Mysle, ze angielskiego ROM nie bedzie mozna oficjalnie postawic na niemieckich. Przynajmniej na to sie zapowiada. Ale mamy juz flashera i pliki ROM-ow. To tylko kwestia czasu i zapalu (i pewnie paru donacji na XDA)

I'm 12 and what's this?

*

Offline maslak

• **
  • 136
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S
« Odpowiedź #112 dnia: Październik 12, 2009, 20:01:52 »
to skonfiguruj tak go ze np auto mapa bedzie sie 10minut instalowala a nie 1h20min albo to ze jak sluchasz muzyki przez windows media player i zablokujesz klawiature to muza sie nie wylonczy , skoro taki cwany jestes to zrub to !!!

wybacz ja nie mialem takich problemow, automapa instalowala sie ok 12 minut.

*

Offline pdakocjo

• **
  • 174
  • Sprzęt: Toshiba TG01
« Odpowiedź #113 dnia: Październik 12, 2009, 20:04:43 »
No to pojechałeś z tymi wyborami, robix1999...

O upgrade Toshiba na swojej stronie pisała, że upgrade będzie wkrótce. I tyle.

A ten wątek forum stał się ścianą płaczu i raczej nie pomoże w czymkolwiek. A zwłaszcza, przy tak niemerytorycznych komentarzach, żaden użytkownik nie ma szans na podjęcie racjonalnej decyzji.
« Ostatnia zmiana: Październik 12, 2009, 20:08:53 wysłana przez pdakocjo »

*

Offline globalbus

• Ekspert PDA
  • 6139
  • Power User // ROM Developer
  • Sprzęt: N900
« Odpowiedź #114 dnia: Październik 12, 2009, 20:12:15 »
4. Da sie wlaczyc media playera i sluchac po zablokowaniu klawiatury na 6.5 (na 6.1 bylo to rzeczywiscie irytujace). Anyway, polecam zainwestowac w headset BT. Mozna podlaczyc bylo juz na 6.1, wlaczyc muzyke i wylaczyc ekran. Nawet dzialaja przyciski na headsecie (play,next itd.., ale tylko w Media playerem, CorePlayer powinien dodac sterowniki do tego  )
AVRCP akurat możesz mieć w czym chcesz praktycznie, plugin w tcpmp, gsplayer. Wbudowana obsługa w mortplayer i Coreplayer m. in.
"Wiedza zdobyta samodzielnie jest więcej warta niż przekazana przez inną osobę"

"ponieważ gotowanie to nie jest copy/paste"
paypal

*

Offline Khil

• **
  • 166
  • Starszy Pompowniczy
  • Sprzęt: X50v, x51v, TG01
« Odpowiedź #115 dnia: Październik 12, 2009, 20:22:22 »
Huh, wiec moze akurat moj headset juz stary jest, bo nijak nie moglem CorePlayera ustawic. Ale bede probowal.

Z innych wiesci: http://www.toshiba-europe.com/mobile/Images/O2DE Windows Mobile 6.5 software.zip  zniknal z serwera, wiec imo zaczynaja w koncu brac za pliki.

Poza tym polecam kupic nowa, szybsza karte SD. Class 4, 8gb zaczynaja sie od 80 zeta. Roznica jest ogromna. Nawet po formatowaniu aparatem duzo malych plikow wgrywa sie cholernie dlugo na karcie Toshiby (duze pliki jeszcze jako tako). Roznice widac od razu jak podlaczysz 2-gigowa z FAT, 400mb poszlo w 40 sekund.
« Ostatnia zmiana: Październik 12, 2009, 20:58:10 wysłana przez Khil »

I'm 12 and what's this?

*

Offline uriuri

• 264
  • Sprzęt: Samsung S4 ZOOM
« Odpowiedź #116 dnia: Październik 12, 2009, 20:24:17 »
sImPaTicCc1985 pewnie nie sformatowałeś karty pamięci w jakimś aparacie cyfrowym (było juz o tym sporo napisane) , dlatego AM wgrywała ci sie tak długo.
Nie mam już Tosi , nie wiem czy w tym romie WM6.5 jest CorePlayer , który był domyślnym odtwarzaczem multimediów w 6.1 (bardzo dobry program) .
Można w nim ustawić j. polski i jest tam ustawienie odtwarzania muzyki w tle - wciskasz "zamknij' , wychodzi do głównego ekranu , ale muzyka gra nadal ,blokujesz klawiaturę  i po problemie  .

*

Offline januszzbych

• *
  • 98
« Odpowiedź #117 dnia: Październik 12, 2009, 21:05:25 »
Huh, wiec moze akurat moj headset juz stary jest, bo nijak nie moglem CorePlayera ustawic. Ale bede probowal.

Z innych wiesci: http://www.toshiba-europe.com/mobile/Images/O2DE Windows Mobile 6.5 software.zip  zniknal z serwera, wiec imo zaczynaja w koncu brac za pliki.

Poza tym polecam kupic nowa, szybsza karte SD. Class 4, 8gb zaczynaja sie od 80 zeta. Roznica jest ogromna. Nawet po formatowaniu aparatem duzo malych plikow wgrywa sie cholernie dlugo na karcie Toshiby (duze pliki jeszcze jako tako). Roznice widac od razu jak podlaczysz 2-gigowa z FAT, 400mb poszlo w 40 sekund.

Drogi forumowiczu, dziekuje ze o mnie wspomniales w poscie wyzej, wyobraz sobie ze pisalem do supportu do Japoni, nie otrzymalem zadnej odpowiedz, do uk otrzymalem potwierdzenie daty 6 pozniej nagle 12, napisalem do Niemieckiego to otrzymalem odpowiedz ze w pazdzierniku ! A dzwonic po co aby uslyszec soon i zaplacic za rozmowe :) a jak ktos sprzedaje telefony, lapy, nie gwaratujac swoim klientom wsparcia to nie zasluguje wcale na uwage a tymbardziej zakup ! Ja mam lapka Acera jak juz przeleciales z TG01 firmware rom to lapkow i do mojego przynajmniej wyszly dwa nowe biosy w tym roku i support doskonaly, coz przyklad lepiej cos kupic z europy nic kraju nie kwitnacej wisni :) A propo bo sie trochu zaplatalem, tez mam starszy hadset i pomoglo mi to ze odinstalowalem fabrycznego core playera i zainstalowalem wersje CorePlayer.v1.3.6.Build.7427 teraz mam ok , sprawdz mi pomoglo.

« Odpowiedź #118 dnia: Październik 12, 2009, 21:15:04 »
Panowie, mam dosc narzekan juz... szczegolnie jednego pana, ktory sie wywnetrza na temat supportu na conajmniej 2 forach juz.
1. Cierpliwosc. Support Toshiby dla komorek w Europie jest prawie nieistniejacy, bo i telefonow prawie nie ma w obiegu. To nie jest Nokia czy SE. Mialem lapka Toshiby i, osobiscie, powodow do narzekania nie bylo, udalo mi sie nawet dodzwonic w UK i milo mi wszystko wyjasniono. Natomiast, widac, ze nikt z Was nie mial czegokolwiek od Sony, bo byscie cicho siedzieli  :grin:. Moj VAIO jest zaskakujaco dobrym kompem, ale na boga... support nie istnieje. Nie ma zadnych updatow, raptem jeden do BIOSa, na wszystko jest DRM (karta dzwiekowa nie nagrywa, nie ma bootu z USB itd...).
2. Ja mam iGO8 i chodzi jak marzenie na WVGA.
3. Nie ludz sie, nikt z Toshiby, czy innych, nie czyta forum i potem placze, ze podobno ktos chce sprzedac ich nowiutki telefon bo jest be.. oni patrza tylko na statystyki. Zreszta nagle sie moze okazac po zlamaniu ROM-ow, ze TG01 to fantastyczna i tania platforma do gotowania i modowania (chyba zreszta dlatego wiekszosc zapalencow ja kupila)
4. Da sie wlaczyc media playera i sluchac po zablokowaniu klawiatury na 6.5 (na 6.1 bylo to rzeczywiscie irytujace). Anyway, polecam zainwestowac w headset BT. Mozna podlaczyc bylo juz na 6.1, wlaczyc muzyke i wylaczyc ekran. Nawet dzialaja przyciski na headsecie (play,next itd.., ale tylko w Media playerem, CorePlayer powinien dodac sterowniki do tego :( )
5. Mysle, ze angielskiego ROM nie bedzie mozna oficjalnie postawic na niemieckich. Przynajmniej na to sie zapowiada. Ale mamy juz flashera i pliki ROM-ow. To tylko kwestia czasu i zapalu (i pewnie paru donacji na XDA)

to moze mugl bym cie jeszcze prosic abys zapodal linki do tych sterownikow ??
Napisane: Październik 12, 2009, 21:07:59
a jak niby sformatowac karte jak nie daje sie w aparacie , wkladam ta micro sd toshiby w przejsciowke i do aparatu i caly czas wyskakuje mi blad kartu masakra pomoze mi ktos ??

*

Offline januszzbych

• *
  • 98
« Odpowiedź #119 dnia: Październik 12, 2009, 21:19:15 »
a nie latwiej wlozyc tak karte do doaczonego adaptera i do czytnika kart ? w komputerze bez problem wykryje, ja swaja karte Toshiby opchnalem i kupilem sandisk-a ultra class 6 zero problemow :)