Panowie, mam dosc narzekan juz... szczegolnie jednego pana, ktory sie wywnetrza na temat supportu na conajmniej 2 forach juz.
1. Cierpliwosc. Support Toshiby dla komorek w Europie jest prawie nieistniejacy, bo i telefonow prawie nie ma w obiegu. To nie jest Nokia czy SE. Mialem lapka Toshiby i, osobiscie, powodow do narzekania nie bylo, udalo mi sie nawet dodzwonic w UK i milo mi wszystko wyjasniono. Natomiast, widac, ze nikt z Was nie mial czegokolwiek od Sony, bo byscie cicho siedzieli

. Moj VAIO jest zaskakujaco dobrym kompem, ale na boga... support nie istnieje. Nie ma zadnych updatow, raptem jeden do BIOSa, na wszystko jest DRM (karta dzwiekowa nie nagrywa, nie ma bootu z USB itd...).
2. Ja mam iGO8 i chodzi jak marzenie na WVGA.
3. Nie ludz sie, nikt z Toshiby, czy innych, nie czyta forum i potem placze, ze podobno ktos chce sprzedac ich nowiutki telefon bo jest be.. oni patrza tylko na statystyki. Zreszta nagle sie moze okazac po zlamaniu ROM-ow, ze TG01 to fantastyczna i tania platforma do gotowania i modowania (chyba zreszta dlatego wiekszosc zapalencow ja kupila)
4. Da sie wlaczyc media playera i sluchac po zablokowaniu klawiatury na 6.5 (na 6.1 bylo to rzeczywiscie irytujace). Anyway, polecam zainwestowac w headset BT. Mozna podlaczyc bylo juz na 6.1, wlaczyc muzyke i wylaczyc ekran. Nawet dzialaja przyciski na headsecie (play,next itd.., ale tylko w Media playerem, CorePlayer powinien dodac sterowniki do tego

)
5. Mysle, ze angielskiego ROM nie bedzie mozna oficjalnie postawic na niemieckich. Przynajmniej na to sie zapowiada. Ale mamy juz flashera i pliki ROM-ow. To tylko kwestia czasu i zapalu (i pewnie paru donacji na XDA)