[ROM]★(¯ `•.Windows Phone ® 7 UPE[7.x][CS] ★ WM6.5.x UPE[Old Prod.].•´¯)★

• 872 Odpowiedzi
  • 63717 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Linksys

• 437
  • Sprzęt: TG01, HTC Wildfire S
Zacznijmy od tego, że TG nie doczeka się nigdy W7.
Chyba, że jakiś kitajec sportuje tak jak było to z 6.5.5.
Przynajmniej mamy już Androida i Ubuntu (może jeszcze niepełnosprytne ale to kwestia dni, a nie tygodni, miesięcy czy lat jak tutaj... niestety)

*

nokser

Zacznijmy od tego, że TG nie doczeka się nigdy W7.
Przynajmniej mamy już Androida i Ubuntu (może jeszcze niepełnosprytne ale to kwestia dni, a nie tygodni, miesięcy czy lat jak tutaj... niestety)
A jak było niby z WM6.5.5??

*

Offline maslak

• **
  • 136
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S
A tak nawiasem, Nokser, jak tam Twoj ROM 6.5.5 PL?

*

nokser

Co masz na myśli??

*

Offline maslak

• **
  • 136
Release date :D

*

nokser

przecież on już jest gdzieś od tygodnia :P

*

Offline Linksys

• 437
  • Sprzęt: TG01, HTC Wildfire S
Nie wątpię w Twoje siły i chęci ale jak sam powiedziałeś to żmudna robota...
Chińczykom się najwyraźniej nudzi, więc śmiem twierdzić, że jeżeli uda się z tym systemem to jakis chińczyk wyda go pierwszy :D

*

nokser

chodzi Mi bardziej o:
nie powiem, że wkur.... mnie takie wypowiedzi, ponieważ nie mają poparcia

*

Offline maslak

• **
  • 136

Zwracam honor heh. Nie wiedzialem ze w pierwszym poscie jest :)

*

nokser

Zwracam honor heh. Nie wiedzialem ze w pierwszym poscie jest :)
Postaram się poprawić go w najbliższym czasie ;), ponieważ jest spolonizowany chwilowo w jakiejś części  jest w osobnym temacie

*

Offline pioterek2666

• **
  • 167
  • Sprzęt: HD2 + Dell Axim x51v WM 6.5 E01 makuu +Ratoc CFU1U
Wielu z nas jeszcze nie miało nawet telefonu z WP7 w ręku, a już byśmy chcieli go mieć na tośkach. W sieciach pierwsze sztuki dopiero od nowego roku, system ledwo wyszedł spod klawiatury programistów, a w końcu nokser nie pracuje w MS, żeby mieć dostęp do sprzętu i oprogramowania, co z pewnością przyśpieszyłoby jego prace nad "TG07" (celowo to popełniam w nazwie;).
Na waszym (i swoim) miejscu uzbroiłbym się w cierpliwość i chwilowo wstrzymał z pytaniami : kiedy? co? i jak? - bo to w niczym nie pomaga...
Zawsze są dwa wyjścia: albo się uda, albo się nie uda i tyle...

*

nokser

Dzięki pioterek2666 za parę słów wsparcia... ponieważ nie pracuję w MS, a trochę innej Firmie, to i tak nie przyśpiesza bardzo progresu portowania tego systemu. Mam sporo pracy z systemami WM na co dzień, dochodzi do tego jak i również poprawa funkcjonalności WM6.5.x.

*

Offline pioterek2666

• **
  • 167
No i chwała ci za to, że próbujesz coś zrobić a nie tylko marudzisz i czekasz na gotowe.Oczywiście trzymam kciuki za wszystkie twoje projekty.A usprawnienie WM i poprawianie tego co ms spartolił bardzo się przyda wszystkim tym, którzy sa przywiązani do tego systemu (w tym mnie bo póki co niewyobrażam sobie innego systemu w moim pockecie czy telefonie).Co do WP7 przekonam się do niego dopiero wtedy gdy wszystko będzie jasne co do jego funkcjonalności i przydatności.         
« Ostatnia zmiana: Grudzień 01, 2010, 17:16:42 wysłana przez pioterek2666 »

*

Offline Curtis22PL

• **
  • 113
  • Sprzęt: SG Note 4 + MS Lumia 950XL
Wielu z nas jeszcze nie miało nawet telefonu z WP7 w ręku, a już byśmy chcieli go mieć na tośkach. W sieciach pierwsze sztuki dopiero od nowego roku, system ledwo wyszedł spod klawiatury programistów, Zawsze są dwa wyjścia: albo się uda, albo się nie uda i tyle...

Mogę się pochwalić, że już miałem do czynienia z HTC HD7 i jestem całkiem miło zaskoczony tym systemem i ogólnie sprzętem. Co do tego czy się uda czy nie to zadałem nokserowi wcześniej pytanie czy umie to zrobić czy nie to po prostu nie odpowiedział...a brak odpowiedzi to zła odpowiedź więc wszystko powinno być jasne moim zdaniem. Po co robić ludziom nadzieje.

Co do WP7 przekonam się do niego dopiero wtedy gdy wszystko będzie jasne co do jego funkcjonalności i przydatności.         
a to jeszcze nie jest jasne? WP7 jest bardzo ładnie wykonanym i dość stabilnym systemem, dużo fajnych rozwiązań zawartych zostało w systemie, minusem tylko jest brak explorera plików, poza tym aplikacje już są i nadal powstają nowe.

*

Offline pioterek2666

• **
  • 167
Wielu z nas jeszcze nie miało nawet telefonu z WP7 w ręku, a już byśmy chcieli go mieć na tośkach. W sieciach pierwsze sztuki dopiero od nowego roku, system ledwo wyszedł spod klawiatury programistów, Zawsze są dwa wyjścia: albo się uda, albo się nie uda i tyle...

Mogę się pochwalić, że już miałem do czynienia z HTC HD7 i jestem całkiem miło zaskoczony tym systemem i ogólnie sprzętem. Co do tego czy się uda czy nie to zadałem nokserowi wcześniej pytanie czy umie to zrobić czy nie to po prostu nie odpowiedział...a brak odpowiedzi to zła odpowiedź więc wszystko powinno być jasne moim zdaniem. Po co robić ludziom nadzieje.

Co do WP7 przekonam się do niego dopiero wtedy gdy wszystko będzie jasne co do jego funkcjonalności i przydatności.         
a to jeszcze nie jest jasne? WP7 jest bardzo ładnie wykonanym i dość stabilnym systemem, dużo fajnych rozwiązań zawartych zostało w systemie, minusem tylko jest brak explorera plików, poza tym aplikacje już są i nadal powstają nowe.

Na jego miejscu też bym ci nie odpowiedział, bo skoro nad tym pracuje a niewielu mu pomaga, to takie pytanie jest nie na miejscu.

Co do WP7 to ja sobie poczekam, aż zajmą się nim niezależni deweloperzy np. z xda i wykrzesają z niego więcej potencjału niż to co  prezentuje nam MS w swoim marketingowym bełkocie. Dobra niema co więcej spamować tematu. Poczekajmy cierpliwie na rezultaty.

*

Offline Piotrokop

• 45
  • Sprzęt: Toshiba TG01

Widzę, że jesteś ostro napalony na WP7 i z tego powodu ciśniesz Noksera. Polecam ci kupić jakieś urządzenie z WP7 i sprzedać TG01. Wtedy byś się przeniósł na forum o WP7 i na tym byłby spokój.

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
Poczytaj sobie lepiej o postępie prac nad portem Wp7 na HD2. Już teraz wiadomo, że nie będą na pewno działać żadne usługi MS typu Live itd. Więc z WP7 robi się dumbfon do dzwonienia i wysyłania smsów. IMO po temacie.

*

Offline Curtis22PL

• **
  • 113
  • Sprzęt: SG Note 4 + MS Lumia 950XL
Widzę, że jesteś ostro napalony na WP7 i z tego powodu ciśniesz Noksera. Polecam ci kupić jakieś urządzenie z WP7 i sprzedać TG01. Wtedy byś się przeniósł na forum o WP7 i na tym byłby spokój.

nie jestem napalony na WP7, bardziej czekam na Android'a dzialajacego w pelni na TG01 a co do zakupi urzadzenia z WP7 to pewnie niedlugo tak zrobie ale TG01 nie sprzedam dlatego ze moim zdaniem TG01 wcale nie jest zla :)

*

nokser

Jest ktoś z Warszawki??

*

Offline Mateunio

• 429
  • BMW E34 Driver
  • Sprzęt: SGS III 20GB
jestem z okolic. Mam rodzine w W-wie.

Do uslug... :)
Tylny naped jest jak sex. Po co jechac na recznym, jak mozna dac w piz*e

*

nokser

No ja nie mam, dlatego pisze właśnie  :wink:
Musze się przystosować do tego Miasta :D

a do czego dokładnie?

A czego szukasz w Warszawie Nokser?, mieszkam w wawie więc mogę czasem pomóc.

*

nokser

No wszystko fajnie, pięknie.... Głównie szukam pracy, jednak ciężko mi się ogarnąć chwilowo w tym mieście.  :P

*

Offline moti21

• **
  • 101
  • Sprzęt: Galaxy Nexus 4.2.2 (yakju)
ja bardziej do tematu zapytam czy jest jakiś postęp w sprawie wp7 ?

:ok: Najlepszego w 2011roku i mam pytanko kiedy Nokser bedziesz w Stolicy??? :O~

*

nokser

:ok: Najlepszego w 2011roku i mam pytanko kiedy Nokser bedziesz w Stolicy??? :O~
No ja jestem cały czas teraz :D
Prawdę mówiąc, mam w planach tu pozostać na stałe, szukam mieszkania, pracy etc. jak na razie :P

Połączone: Styczeń 04, 2011, 15:15:35
Nagrywa ktoś muzyke w Wawie?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2011, 15:15:35 wysłana przez nokser »

a jest możliwość spotkania i pomocy w sprawie mojej tośki???

*

nokser

a jest możliwość spotkania i pomocy w sprawie mojej tośki???
Nie widze przeszkód ;)
Mój tel. 798385469
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2011, 16:50:50 wysłana przez nokser »

czy moglby ktos wrzucic ponownie do neta najnowszy ROM z tego watku?

albo niech ktos chociaz napisze skad mozna sciagnac takowego
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2011, 15:49:15 wysłana przez digital5 »