Witam ponownie
Sprzecik sprawuje się wyśmienicie
Laptopa nie zastąpi nigdy chyba że z Win8tablet
ale jako mobilne biuro sprawuje sie perfekcyjnie
a weczorem dzici i żona tylko czekają na chwilę gdy go odłąże by sobie mogli pograć
W połaczeniu z modemm 3G HSDPA+ na baterię - wszystko śmiga ślicznie
miny znajomych rodziny i klijentów są bezcenne
największe wrażenie oczywiscie robi jak jest zamknięty wraz z klawiatórką - miny ludzi bezcenne
GPS nie korzystałem wiec nie wiem, AutoMape wgrałem ale tylko do pracy Offline bo w aucie nawigacja 7"
Martyca naprawdę powala nawet w słońcu
Bateria to juz wogóle kosmos, nie wyłaczam go wcale, zamykam wkładam do torby, otwieram prcuje, zamykam itp. i cały dzień na baterii śmiga z non stop włłączonym WiFi i stałym odbieraniem meili na skrzynce firmowej co 15min a na gmailu w trybie push non stop.
do pracy w firmie uzywam Sony Vaio 17"
do pracy na pakiecie ofiice w terenie używam Nokia Booklet 3G (z wymienionym dyskiem na SSD Sony i wgranym WindowsMX7 - śmiga niewiarygodnie szybko)
Jako mobilne biuro używam właśnie Asusa Transformer Prime - i nawet brak 3G juz mi nie preszkadza bo stały mobilny (baterje) hot spot 3G/WiFi mam ze sobą)
Reasumując jestem bardzo zadowolony
i nie zamienił bym go na jego nastepce z 3G wbudowanym bo design nastepcy Prima nie umywa sie do orginału

oczywiscie kolorek złoty

- ten zdaleka wygląda na polerowany metal a ten ciamny ma znajomy i juz nie robi takiego azenia.
współpraca z PenDrivami i myszkami wzorowa
za tydzień testy współpracy Andka z drukarkami w sieci WiFi oraz BT no i z modemami 3G/USB - czas pokaze.
Ale sie rospisałem

Tak czy inaczej jeśli kots chce kupić TABLET to moge smiało polecić Prime !
pozdrawiam