Teraz troszkę idiotyczne pytanie,ale mam nadzieje ze mi wybaczycie,bo chce sie upewnic. Niestety nie mam teraz tyle czasu na zabawe sprzetem ile bym chcial.Z mysla o zabawie zrootowalem (PRIME ROOT) swojego tf101 i wgralem recovery, oczywiscie nie bawilem sie custom romem. Mam oficjalny rom, wczesniej zrootowalem metoda backup app,jednak po instalacji upgradu od asusa,root wsiakl,postanowilem wiec uzyc roota od prime. Poszlo i dziala,ale wyskoczyla kolejna aktualizacja od asusa,ktora wkurza,a nie chce sie zainstalowac, po resecie i chwili instalacji wyskakuje mi ludek android z trojkatem obok, i musze powerem uruchomic tablet,bo nic dalej. Nie bylo by problemu, wgralbym sobie custom rom,ale nie mam chwili a juz tym bardziej czasu na szukanie czegos custum podobajacego i sprawnego. Czy ten problem aktualizacji to wina roota i recovery? Ktos znalazl szybki sposob obejscia tego, probowalem voodo ota root, program do szybkiego odrootowania, z latwym odzyskaniemgo,nie pomoglo. Pewnie procz wgrania custom rom, pozostanie mi usuniecie recovery i roota. Moze ktos ma pomysl inny? Co polecacie do sprawnego backupu aplikacji? App backup od assusa jakos mnie nie przekonuje.