Nie rozumiem pytania? jak to jak? normalnie kablem... dostajesz zestaw kabel ładowania (USB na asusowe) ładowarkę i końcówkę do sieci (wtyczkę polską), normalnie go widzi jak dysk przenośny, nie ma problemu z plikami, sam piszę w AS 3.0, jest to wygodniejsze na kompie jednak, nie spotkałem się z programem który by mnie usatysfakcjonował na tablecie. Również jeśli chodzi o projekty, np 3d... to tak chodzi "jak cie mogę", ale da się przeżyć. Dali nawet SWF player, dostępny w market za free.
i nie wiem o co chodzi przy "smyraniu przycisków"... mi się dobrze piszę na tablecie, nie powiem że rewelacyjnie... bo od tego jest komputer... i klawiatura fizyczna, ale jest dobrze.
Tablet wrócił... musiałem go jednak dwa razy odsyłać... w końcu pomimo napisania "tested OK" "no problem found" wysłali mi nowego tableta, (wiem, bo swojego w rogu na tej "ramce" odrobinkę przetarłem, ten tego przetarcia nie miał

) i problemu nie ma... więc polecam wysyłkę do skutku... nie kwapią się z naprawą... :/
YHYM, już nowy tablet... naprawili... ni hu hu... Problem jest dalej(jednak chyba znalazłem przyczynę), po zapchaniu 1GB z tych "32" (mam 26GB pojemność... coś mało, nie wydaje wam się?) problem powraca, po przywróceniu ustawień fabrycznych, problemu nie ma... aż do momentu... jak się nie zacznie go faktycznie używać, wgrywać i zapełniać, Nie wiem co jest uwalone, ale zadzwonię i wyślę ostatni raz, ale wpierw do rzecznika praw konsumenta, nie polecam kupna tego tabletu... może cena atrakcyjna, ale jeśli na 100 egzemplarzy trafi się 1 zły, i to tobie... to wielkie problemy robi asus by ci to naprawić! PORAŻKA!