Mam takiego larka 70.2s jako jeden z "testowych" System całkiem ok, nie wiesza się, trochę mało pamięci na programy, po instalacji kilku programów już komunikat, aby zwolnić miejsce. Bateria całkiem sprawnie jak na tak tani produkt porównując do innych w tej klasie. Wg mnie największa wada to ekran - nie za niska rozdzielczość, ale za kiepski dotyk, szczególnie na brzegach. Trzeba nieźle celować lub cisnąć. W trybie pionowym coś jest nie tak z rozdzielczością i wszystko co widzimy na ekranie jest jakieś wyciągnięte?! mam nadzieję, że to wada programowa. Minus ekranu/obudowy to ramka jak w smartfonach sprzed 3 i więcej lat. Dostęp do Google Play niestety nie pełny, ale bez problemu można to obejść. System "fabrycznie" zrootowany. W cenie 350 zł to i tak najlepszy produkt, pełnowymiarowe usb działające ok z modemem 3g huawei. Jak ktoś chce dołożyć 50 zł to polecam model "Dante" za 399 lub bez napisu za parę złotych mniej na alledrogo. Lepszy design, obudowa, też duże usb, tylko bateria trochę krócej trzyma.