Asus transformer, Galaxy Tab p7500, Acer iconia a500 a moze inny??

• 1 Odpowiedzi
  • 1993 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline 3345715

• *
  • 98
  • Sprzęt: Wystarczający żeby w pełni zadowoloć swoją żonę XD
Witam;) sporo czytałem na temat tych uzadzen ale nadal nie moge sie zdecydowac;p a moze wiecie cos czego ja nie doczytałem o tych uzadzonkach?? prosze was o porade jesli byscie sie mieli zdecydować na jeden z nich to ktory i dla czego?? z gory dziekuje za odpwoiedzi;)
Było: Zbyt dużo. Zbyt wiele zeby o tym pisać;p
Jest: Sony Ericsson Xperia Neo V;)  Nokia 5300 XD

*

Offline BigStar

• **
  • 118
  • Sprzęt: HTC Wizzard, Raphael, Leo, Desire S,TF 101,NOŁTĘ 3
Odp: Asus transformer, Galaxy Tab p7500, Acer iconia a500 a moze inny??
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 29, 2012, 16:42:26 »
URZĄDZEŃ i DLACZEGO.... pisz poprawnie proszę, bo to aż boli...

z tematu... jeśli czytałeś, to te urządzenia nie powinny mieć przed tobą tajemnic, nie ma tam jakiś super dodatków, o których by producent nie napisał...

Transformer który? f 101? czy t f 201?

Jeśli patrzeć z punktu kupującego... Acer i Asus... z moich doświadczeń, najgorsze centrum obsługi, i serwisowe... jakie znam (własne doświadczenia, miałem problem z nimi, więcej nie zamierzam więcej kupić ich produktów...) Samsung...  nie miałem sprzętu samsunga, więc nie wiem czy lepiej

Możliwości i bebechy te same... różnią się nieco wyjściami, acer ma usb (jeśli to dla ciebie ważne), Asus ma przemyślaną stacje dokującą (klawiatura+bateria, jeśli to dla ciebie ważne). Asus ma bardzo dobry wyświetlacz, jednak plastikową obudowę, acer ma aluminium. Asus jest droższy z modemem 3g, Acer 500 go nie ma, a tab ma wbudowany. Tab jest również najdroższy...

Jednak jest to wszystko wypisane, osobiście mam Asusa, wypowiedziałem się w temacie "mam asus transformer- co chcecie wiedzieć" (czy jakoś tak) co o tym myśle, ale mogę się powtórzyć, sprzęt dobry, ale ryzyko kupna, jeśli się trafi na wadliwy model, do którego wady Asus się nie będzie chciał przyznać !!!!!!!!!  Miałem wybór między asusem i acerem, wybrałem asusa, wydaje mi się lepszy(również dla tego że miałem podobny problem z acerem wcześniej, gwarancja), dużo znaczy dla mnie lepsza matryca, również aktualizacje będą szybciej niż dla pozostałych dwóch modeli, ale wybór jest twój.
« Ostatnia zmiana: Marzec 29, 2012, 16:46:46 wysłana przez BigStar »
i już coś wymyśliłem :)

"Nie denerwuj się... to tak jakbyś mścił się na własnym ciele, za głupotę innych"
"I spojrzał Pan na pracę naszą, i był zadowolony... a zapytawszy o zarobki,usiadł i zapłakał"