kłopot z zarejestrowaniem się na forum my-symbian.com

• 4 Odpowiedzi
  • 694 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Listopad 23, 2005, 15:10:50 »
Witam kolegów jestem całkiem nowy i jeśli w złym miejscu założyłem temat to przepraszam. Wczoraj czytałem to forum i z kilku wypowiedzi wynika że wielu z was klika też na forum my-symbian.com, dlatego tu wstawiam moje pytanie. :) Po kliknięciu w link nadesłany od administratora pojawia się komunikat: "The activation key you supplied does not match any in the database". Przecież ten link został przysłany po wprowadzeniu przeze mnie danych rejestracyjnych i podaniu tam właśnie mojego maila. Co z tym zrobić?

*

Offline xpablo

• 1294
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 23, 2005, 16:28:36 »
My-symbian przenosił się na lepszy i szybszy dedykowany serwer więc mogł nastapić chwilowy problem. Jesli dalej będzie się powtarzał daj znać, skontaktuje Cię z adminem. (ew sam zgłoś się do  tutejszego usera bret-jest adminem na my-symbian.com :D )

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 23, 2005, 23:12:08 »
dzięki xpablo - skontaktuję się z bretem

*

Offline bret

• 1964
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 24, 2005, 00:30:41 »
Tak jak napisałem w mailu do Ciebie, musisz skontaktować się z Michałem Jerzem. On jest adminem My-Symbian.com. Ja jestem tam tylko moderatorem (Paweł znacznie przesadził :) ) i niestety nie mam żadnej kontroli na procesem logowania. W razie czego wyślę Michałowi prywatną wiadomość na forum, z opisem Twojego problemu, ale byłoby lepiej gdybyś skontaktował się z nim bezpośrednio.

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 24, 2005, 13:11:57 »
dzięki bret za szybką odpowiedź. Zaraz skrobnę do niego.